Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Stanic Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3988
Stanic FK GAZIJE
jol Tactiek DEDO
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.9 gemiddelde waardering 55.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Marăndici probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zeković de bal. Buljan is nu in balbezit. Zeković onderschept slim de pass. Zeković geeft een hoge lob. Kalmár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Harasiuk passt de bal in één keer door. Daar is Iudicelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iudicelli speelt de bal door. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kózka kopt de bal weg. Felföldi speelt de bal door. Klungelig pakt Campos de bal. Campos schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Ferjančić verovert de bal door een tackle van achteren. Şabanov rent richting de bal. Zeković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeković krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Marăndici heeft problemen om de bal te vangen. Marăndici passt de bal zonder na te denken. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK GAZIJE 0:1

42e minuut.
Buljan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bulatović met een snelle inworp. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Buljan speelt de bal door. Ćeranić rent richting de bal. Ferjančić probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK GAZIJE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanic 71%, FK GAZIJE 29%.
Stanic - FK GAZIJE 0:2

48e minuut.
Ventura met een sublieme pass. Zeković probeert naar een medespeler te passen. Felföldi speelt de bal door. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. Kalmár bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Felföldi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marăndici maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK GAZIJE 0:3

52e minuut.
Inworp. Ferjančić met de inworp. Felföldi geeft de bal voor. Marăndici springt en kopt de bal. Kalmár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK GAZIJE 0:4

53e minuut.
Puksec geeft een hoge lob. Iudicelli rent richting de bal. Ćeranić maakt een afschuwelijke overtreding. Ćeranić krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kalmár trapt de bal weg van het doel. Ferjančić rent richting de bal. Ferjančić geeft de bal voor. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ferjančić rent richting de bal. Ferjančić passt de bal in één keer door. Fric probeert naar een medespeler te passen. Bulatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fric kopt de bal weg. Daar is Şabanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marăndici is nu in balbezit. Bulatović is nu in balbezit. Bulatović haalt uit met een fantastische trap. Kalmár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Felföldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marecki is nu in balbezit. Iudicelli verovert de bal door een tackle van achteren. Iudicelli geeft een lange en hoge pass. Marăndici is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK GAZIJE 0:5

67e minuut.
Marecki is nu in balbezit. Iudicelli verovert de bal door een tackle van achteren. Iudicelli probeert naar een medespeler te passen. Marăndici rent richting de bal. Marăndici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric begaat een overtreding. Fric krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Harasiuk geeft een hoge lob. Marăndici kopt de bal weg. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK GAZIJE 0:6

70e minuut.
Klungelig pakt Buljan de bal. Marăndici rent richting de bal. Marăndici probeert naar een medespeler te passen. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bulatović passt de bal in één keer door. Zeković speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Kalmár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK GAZIJE 0:7

77e minuut.
Felföldi is nu in balbezit. Felföldi passt de bal in één keer door. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... Kalmár bokst de bal weg.

80e minuut.
Buitenspel voor Campos. Goede buitenspelval van de verdediging. Safić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Buljan verovert de bal door een tackle van achteren. Safić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misso onderschept slim de pass. Misso geeft de bal voor. Campos rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bulatović verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatović geeft een lange en hoge pass. Daar is Şabanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marăndici rent richting de bal. Marăndici schiet op doel. Kalmár bokst de bal weg. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - FK GAZIJE 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanic 72%, FK GAZIJE 28%.
Stanic - FK GAZIJE 0:8