Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Grbavica
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 40499
F..C..ŽELJEZNICAR F.C. Manchester United
jurisssss Tactiek 1 taktika
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
65.4 gemiddelde waardering 65.6
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
van der Sar met een sublieme pass. Saarenkivi rent richting de bal. Saarenkivi met een sublieme pass. González Expósito is nu in balbezit. González Expósito draait met de bal, schiet en ... Mušija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Wadoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadoń geeft de bal voor. Nelson kopt de bal weg. Plessas rent richting de bal. Plessas schiet op doel. Đolić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Plessas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson met een sublieme pass. Plessas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plessas draait met de bal, schiet en ... Đolić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plessas probeert de bal met de borst te controleren. Garbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbo geeft een hoge lob. Saarenkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkivi schiet op doel. Mušija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Telyčėnas probeert naar een medespeler te passen. Saarenkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Yuseen is nu in balbezit. Saarenkivi onderschept slim de pass. Saarenkivi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pinatto is nu in balbezit. Pinatto passt de bal in één keer door. Rúnarsson onderschept slim de pass. Bagdonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagdonavičius draait met de bal, schiet en ... Đolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Beljanski heeft problemen om de bal te vangen. Saarenkivi is nu in balbezit. Saarenkivi passt de bal in één keer door. González Expósito bereikt de bal nog maar net als eerste. González Expósito schiet op doel. Mušija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pinatto is nu in balbezit. Darmanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinatto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mulamehmedhasanefendić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pinatto geeft de bal voor. Bagdonavičius springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Đolić speelt de bal door. Tofan kopt de bal weg. Əbülfətov rent richting de bal. Plessas verovert de bal door een tackle van achteren. Plessas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Telyčėnas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abdu Yuseen de bal. Saarenkivi is nu in balbezit. Saarenkivi draait met de bal, schiet en ... Mušija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - F.C. Manchester United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F..C..ŽELJEZNICAR 46%, F.C. Manchester United 54%.
F..C..ŽELJEZNICAR - F.C. Manchester United 0:1

51e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Pinatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto speelt de bal door. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Telyčėnas met een snelle inworp. Saarenkivi geeft de bal voor. González Expósito heeft problemen om de bal te vangen. González Expósito schiet op doel. Mušija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - F.C. Manchester United 0:2

62e minuut.
Nelson rent richting de bal. Nelson geeft een lange en hoge pass. Bagdonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Darmanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Telyčėnas is nu in balbezit. Saarenkivi rent richting de bal. Saarenkivi draait met de bal, schiet en ... Mušija bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Darmanović zal de hoekschop nemen. Saarenkivi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - F.C. Manchester United 0:3

69e minuut.
Wąsowski speelt de bal door. Pinatto is nu in balbezit. Rúnarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rúnarsson krijgt een gele kaart.

78e minuut.
van der Sar is nu in balbezit. Beljanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beljanski passt de bal met de wreef. Saarenkivi rent richting de bal. Saarenkivi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
van der Sar met een sublieme pass. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Beljanski onderschept slim de pass. Beljanski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F..C..ŽELJEZNICAR 58%, F.C. Manchester United 42%.
F..C..ŽELJEZNICAR - F.C. Manchester United 0:3