Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VRATNIK Raja s klupe
NOVA Tactiek skroz sigurno
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


14e minuut.
Laraignee verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee speelt de bal door. Səfixanov is nu in balbezit. Lojudice rent richting de bal. Lojudice schiet op doel. Čolan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Płocki passt de bal met de wreef. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice passt de bal in één keer door. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Brochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Brochocki probeert naar een medespeler te passen. Palmintieri rent richting de bal. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Andronic kopt de bal weg. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nilsen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Aarikka passt de bal zonder na te denken. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra passt de bal met de wreef. Palmintieri rent richting de bal. Palmintieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

35e minuut.
Klungelig pakt Batz de bal. Contra is nu in balbezit. Batz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Płocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocki passt de bal zonder na te denken. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov schiet op doel. Čolan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Raja s klupe 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomac komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Nilsen passt de bal in één keer door. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra passt de bal met de wreef. Brochocki rent richting de bal. Brochocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 47%, Raja s klupe 53%.
FC VRATNIK - Raja s klupe 1:0

67e minuut.
Płocki onderschept slim de pass. Laraignee rent richting de bal. Laraignee met een sublieme pass. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Raja s klupe 2:0

83e minuut.
Rybszleger is nu in balbezit. Deleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Deleanu passt de bal zonder na te denken. Palmintieri is nu in balbezit. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu geeft een hoge lob. Palmintieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 42%, Raja s klupe 58%.
FC VRATNIK - Raja s klupe 2:0