Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Međedi94 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17713
Međedi94 ♥️Fc.Sarajevo♥️
352 Tactiek ceha 343
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.8 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten outstanding
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Daar is Honkavaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miš is nu in balbezit. Petović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petović krijgt een gele kaart. Miš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Honkavaara legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dunđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 0:1

9e minuut.
Gray met een sublieme pass. Girgenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Batica bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgenti onderschept slim de pass. Girgenti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zoričić verovert de bal door een tackle van achteren. Zoričić passt de bal in één keer door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap. Parangal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Aleksić geeft een lange en hoge pass. Cvjetinović rent richting de bal. Branquinho onderschept slim de pass. Honkavaara is nu in balbezit. Honkavaara schiet op doel. Dunđerović bokst de bal weg. Branquinho is nu in balbezit. Branquinho haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Dunđerović met een sublieme pass. Gray kopt de bal weg. Batica heeft problemen om de bal te vangen. Girgenti is nu in balbezit. Girgenti haalt uit met een fantastische trap. Parangal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zoričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Međedi94 - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:1

34e minuut.
Srba geeft de bal voor. Honkavaara controleert de bal met de borst. Cvjetinović begaat een overtreding. Honkavaara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Honkavaara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Veiga passt de bal zonder na te denken. Cvjetinović is nu in balbezit. Honkavaara onderschept slim de pass. Honkavaara draait met de bal, schiet en ... Dunđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:2

39e minuut.
Klamujić rent richting de bal. Klamujić geeft de bal voor. Klungelig pakt Cvjetinović de bal. Honkavaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkavaara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:3

40e minuut.
Zoričić met een sublieme pass. Gray met een sublieme pass. Jevtović heeft problemen om de bal te vangen. Branquinho is nu in balbezit. Branquinho draait met de bal, schiet en ... Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 57%, ♥️Fc.Sarajevo♥️ 43%.
Međedi94 - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:3

47e minuut.
Klamujić met een sublieme pass. Miš bereikt de bal nog maar net als eerste. Miš passt de bal met de wreef. Honkavaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkavaara schiet op doel. Dunđerović bokst de bal weg.

49e minuut.
Veiga verovert de bal door een tackle van achteren. Veiga probeert naar een medespeler te passen. Miš rent richting de bal. Honkavaara rent richting de bal. Honkavaara draait met de bal, schiet en ... Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Inworp. Jevtović met de inworp. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić verovert de bal door een tackle van achteren. Zoričić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Aleksić geeft de bal voor. Bitić kopt de bal weg. Skrzek heeft problemen om de bal te vangen. Zoričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Veiga passt de bal met de wreef. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkavaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Branquinho haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Veiga met een sublieme pass. Honkavaara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cvjetinović. Honkavaara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Honkavaara kan niet meer verder spelen. Genet komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 36%, ♥️Fc.Sarajevo♥️ 64%.
Međedi94 - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:3