Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Grbavica
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36361
F..C..ŽELJEZNICAR Zeljeznicar C.F.
jurisssss Tactiek KUP 4-4-2
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.4 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Matsuda passt de bal zonder na te denken. Dueñas rent richting de bal. Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Zeljeznicar C.F. 0:1

19e minuut.
Inworp. Fahas met de inworp. Ranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović geeft een lange en hoge pass. Ekmekçioğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Mušija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Pinatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto geeft een hoge lob. Bajrami kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pinatto neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plessas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F..C..ŽELJEZNICAR - Zeljeznicar C.F. 1:1

33e minuut.
Plessas rent richting de bal. Bajrami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plessas raakt geblesseerd tijdens het duel. Tofan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pinatto kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bagdonavičius rent richting de bal. Dusík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bagdonavičius raakt geblesseerd tijdens het duel. Plessas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Şahinbay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Wadoń met een snelle inworp. Nelson met een sublieme pass. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan geeft een hoge lob. Bagdonavičius krijgt zijn hoofd ertegen. Şahinbay bokst de bal weg.

38e minuut.
Pinatto passt de bal zonder na te denken. Matsuda speelt de bal door. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Mušija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Zeljeznicar C.F. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F..C..ŽELJEZNICAR 52%, Zeljeznicar C.F. 48%.
F..C..ŽELJEZNICAR - Zeljeznicar C.F. 1:2

52e minuut.
Plessas kopt de bal weg. Nelson rent richting de bal. Nelson passt de bal met de wreef. Plessas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plessas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski passt de bal in één keer door. Pinatto is nu in balbezit. Pinatto geeft de bal voor. Plessas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tofan speelt de bal door. Dusík rent richting de bal. Bagdonavičius onderschept slim de pass. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F..C..ŽELJEZNICAR - Zeljeznicar C.F. 2:2

66e minuut.
Matsuda is nu in balbezit. Matsuda passt de bal met de wreef. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu rent richting de bal. Ekmekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Mušija bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Zeljeznicar C.F. 2:3

70e minuut.
Pinatto geeft een lange en hoge pass. Bagdonavičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozalak de bal. Plessas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plessas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bajrami onderschept slim de pass. Bajrami passt de bal met de wreef. Ranović probeert naar een medespeler te passen. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Skakanka probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski probeert naar een medespeler te passen. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius schiet op doel. Şahinbay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ranović is nu in balbezit. Ranović geeft de bal voor. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Mušija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Zeljeznicar C.F. 2:4

83e minuut.
Dusík geeft een hoge lob. Brezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezović geeft een lange en hoge pass. Ekmekçioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mušija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Zeljeznicar C.F. 2:5

87e minuut.
Mulamehmedhasanefendić met de inworp. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinatto geeft de bal voor. Plessas springt en kopt de bal. Şahinbay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagdonavičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F..C..ŽELJEZNICAR 56%, Zeljeznicar C.F. 44%.
F..C..ŽELJEZNICAR - Zeljeznicar C.F. 2:5