Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Lotus Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11209
Raja s klupe FK Krajina
skroz sigurno Tactiek The oak
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten very good
solid Passen formidable
solid Verdedigen solid


18e minuut.
Gniewek rent richting de bal. Hinz onderschept slim de pass. Hinz probeert naar een medespeler te passen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Čolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Artelesa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gniewek met een snelle inworp. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tissot passt de bal zonder na te denken. Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz passt de bal met de wreef. Tissot rent richting de bal. Tissot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Neagoe speelt de bal door. Brochocki is nu in balbezit. Neagoe begaat een overtreding. Neagoe krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kistemaker geeft de bal voor. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan passt de bal zonder na te denken. Reati rent richting de bal. Reati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 51%, FK Krajina 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raja s klupe - FK Krajina 0:0

56e minuut.
Contra speelt de bal door. Palmintieri rent richting de bal. Qarabağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri onderschept slim de pass. Palmintieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kiełkowski kopt de bal weg. Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Hinz met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Sypiański komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Baubonne probeert de bal aan de voet te houden. Hinz rent richting de bal. Hinz passt de bal zonder na te denken. Sypiański heeft problemen om de bal te vangen. Sypiański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Contra speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tissot de bal onder controle te krijgen. Hinz probeert naar een medespeler te passen. Sypiański is nu in balbezit. Sypiański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hinz verovert de bal door een tackle van achteren. Hinz met een sublieme pass. Sypiański rent richting de bal. Sypiański schiet op doel. Čolan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - FK Krajina 0:1

86e minuut.
Daar is Kistemaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kistemaker met een sublieme pass. Hinz met een sublieme pass. Sypiański rent richting de bal. Sypiański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 57%, FK Krajina 43%.
Raja s klupe - FK Krajina 0:1