Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:20
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Dolina cupova
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 29949
Zeljeznicar C.F. F.C. Manchester United
KUP 4-4-2 Tactiek 1 taktika
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
67.5 gemiddelde waardering 64.7
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Brezović geeft de bal voor. Daar is Fahas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahas passt de bal zonder na te denken. Ranović is nu in balbezit. Ranović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Fahas speelt de bal door. Ranović is nu in balbezit. Ranović probeert naar een medespeler te passen. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Atlagić verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Telyčėnas met een snelle inworp. Saarenkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkivi draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Rúnarsson geeft een hoge lob. Bajrami geeft een hoge lob. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezović geeft de bal voor. Ekmekçioğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar C.F. - F.C. Manchester United 1:0

32e minuut.
Fahas met een sublieme pass. Ranović is nu in balbezit. Ranović speelt de bal door. Ekmekçioğlu rent richting de bal. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Garbo speelt de bal door. Telyčėnas probeert naar een medespeler te passen. Antonić is nu in balbezit. Antonić passt de bal zonder na te denken. González Expósito bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
van der Sar kopt de bal weg. Daar is Antonić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovsepyan onderschept slim de pass. González Expósito bereikt de bal nog maar net als eerste. González Expósito draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeljeznicar C.F. 52%, F.C. Manchester United 48%.
Zeljeznicar C.F. - F.C. Manchester United 1:0

47e minuut.
Saarenkivi verovert de bal door een tackle van achteren. Antonić is nu in balbezit. González Expósito rent richting de bal. González Expósito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zeljeznicar C.F. - F.C. Manchester United 1:1

61e minuut.
Kozalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt González Expósito zijn tegenspeler op de grond. Kozalak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozalak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović geeft de bal voor. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu schiet op doel. Đolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Fahas met de inworp. Ranović geeft de bal voor. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brezović speelt de bal door. Dueñas heeft problemen om de bal te vangen. Ekmekçioğlu rent richting de bal. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. Đolić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar C.F. - F.C. Manchester United 2:1

71e minuut.
Darmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmanović passt de bal in één keer door. González Expósito is nu in balbezit. González Expósito haalt uit met een fantastische trap. Şahinbay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zeljeznicar C.F. - F.C. Manchester United 2:2

82e minuut.
Fahas speelt de bal door. Ranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović passt de bal met de wreef. Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fahas met een sublieme pass. Brezović is nu in balbezit. Brezović passt de bal met de wreef. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
van der Sar kopt de bal weg. Bajrami onderschept slim de pass. Hovsepyan rent richting de bal. Antonić onderschept slim de pass. Antonić haalt uit met een fantastische trap. Şahinbay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saarenkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkivi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar C.F. - F.C. Manchester United 2:3

87e minuut.
van der Sar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Darmanović de bal. Darmanović probeert naar een medespeler te passen. Saarenkivi rent richting de bal. Saarenkivi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeljeznicar C.F. 43%, F.C. Manchester United 57%.
Zeljeznicar C.F. - F.C. Manchester United 2:3