Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:20
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Međedi94 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16101
Međedi94 Kruskik Bronx
352 Tactiek Proba 2
61% Balbezit 39%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 36.6
solid Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen average


13e minuut.
Kužat is nu in balbezit. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler geeft een lange en hoge pass. Girgenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgenti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Kruskik Bronx 1:0

18e minuut.
Jevtović speelt de bal door. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kužat is nu in balbezit. Džidić verovert de bal door een tackle van achteren. Džidić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Chiapuzzi trapt de bal weg van het doel. Raviele kopt de bal weg. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. Chiapuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janduda met een snelle inworp. Girgenti geeft een lange en hoge pass. Džidić krijgt zijn hoofd ertegen. Chiapuzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Kruskik Bronx 2:0

30e minuut.
Dalheimer is nu in balbezit. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler speelt de bal door. Girgenti rent richting de bal. Girgenti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Janduda rent richting de bal. Janduda passt de bal in één keer door. Sonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dunđerović bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 43%, Kruskik Bronx 57%.
Međedi94 - Kruskik Bronx 2:0

51e minuut.
Bitić kopt de bal weg. Ziegler heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler passt de bal met de wreef. Girgenti rent richting de bal. Girgenti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mujanović heeft problemen om de bal te vangen. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Kruskik Bronx 3:0

54e minuut.
Vojinović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grecu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sonjić rent richting de bal. Polényi verovert de bal door een tackle van achteren. Polényi geeft een hoge lob. Girgenti rent richting de bal. Girgenti schiet op doel. Chiapuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Ziegler passt de bal met de wreef. Girgenti bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mele begaat een overtreding. Girgenti raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Petović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Chiapuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Džidić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Kužat heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jevtović passt de bal zonder na te denken. Sonjić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polényi. Polényi krijgt een gele kaart. Sonjić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sonjić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda met een sublieme pass. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. Chiapuzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Kruskik Bronx 4:0

75e minuut.
Ohlmeier geeft de bal voor. Inworp. van Mele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sonjić is nu in balbezit. Sonjić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bitić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bitić speelt de bal door. Petović met een sublieme pass. Girgenti rent richting de bal. Girgenti schiet op doel. Chiapuzzi bokst de bal weg.

87e minuut.
Janduda met een snelle inworp. Bitić speelt de bal door. Petović probeert naar een medespeler te passen. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 43%, Kruskik Bronx 57%.
Međedi94 - Kruskik Bronx 4:0