Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: FK 1993 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23521
FK 1993 Zeljeznicar C.F.
test Tactiek 3-5-2
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen good


13e minuut.
Kochański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochański passt de bal met de wreef. Botello is nu in balbezit. Botello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Živak met een sublieme pass. Kraković speelt de bal door. Hormiga rent richting de bal. Ekmekçioğlu onderschept slim de pass. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. ter Horst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Moreno rent richting de bal. Bihorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Botello rent richting de bal. Botello haalt uit met een fantastische trap. Şahinbay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ivić-Pašalić met een sublieme pass. Kochański rent richting de bal. Kochański passt de bal in één keer door. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel. Şahinbay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Comuna verovert de bal door een tackle van achteren. Comuna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hercegovac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Živak geeft de bal voor. Ekmekçioğlu kan de bal niet met de borst controleren. Hormiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçioğlu schiet op doel. ter Horst bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 50%, Zeljeznicar C.F. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK 1993 - Zeljeznicar C.F. 0:0

46e minuut.
Bihorac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brezović komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Inworp. Živak met de inworp. Hercegovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegovac geeft een hoge lob. Ekmekçioğlu krijgt zijn hoofd ertegen. ter Horst bokst de bal weg. Mugoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugoša draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mugoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugoša haalt uit met een fantastische trap. ter Horst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Brezović met een sublieme pass. Živak rent richting de bal. Živak geeft een lange en hoge pass. Kraković is nu in balbezit. Kraković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Parada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivić-Pašalić speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Botello is nu in balbezit. Botello haalt uit met een fantastische trap. Şahinbay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 54%, Zeljeznicar C.F. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK 1993 - Zeljeznicar C.F. 0:0