Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Manchester United ♥️Fc.Sarajevo♥️
1 taktika Tactiek ceha 343
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
64.5 gemiddelde waardering 54.2
formidable Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Skrzek verovert de bal door een tackle van achteren. Darmanović probeert de bal met de borst te controleren. González Expósito bereikt de bal nog maar net als eerste. González Expósito schiet op doel. Parangal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:0

8e minuut.
Honkavaara kopt de bal weg. Klungelig pakt Krupinac de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Branquinho. Branquinho krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Darmanović onderschept slim de pass. Darmanović geeft een hoge lob. Saarenkivi is nu in balbezit. Saarenkivi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 2:0

18e minuut.
Telyčėnas speelt de bal door. Saarenkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkivi passt de bal in één keer door. González Expósito is nu in balbezit. González Expósito draait met de bal, schiet en ... Parangal bokst de bal weg. Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmanović onderschept slim de pass. Darmanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Darmanović geeft de bal voor. Saarenkivi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 3:0

25e minuut.
Saarenkivi kopt de bal weg. Daar is Skrzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darmanović rent richting de bal. Darmanović geeft een lange en hoge pass. Saarenkivi krijgt zijn hoofd ertegen. Parangal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Garbo passt de bal in één keer door. Darmanović speelt de bal door. Antonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 4:0

36e minuut.
Telyčėnas is nu in balbezit. Daar is Telyčėnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telyčėnas speelt de bal door. Saarenkivi rent richting de bal. Saarenkivi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rúnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúnarsson geeft een hoge lob. Darmanović rent richting de bal. Darmanović geeft de bal voor. Telyčėnas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Manchester United 24%, ♥️Fc.Sarajevo♥️ 76%.
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 5:0

50e minuut.
Telyčėnas probeert naar een medespeler te passen. Darmanović rent richting de bal. González Expósito bereikt de bal nog maar net als eerste. González Expósito draait met de bal, schiet en ... Parangal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 6:0

54e minuut.
Saarenkivi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Telyčėnas zal de hoekschop nemen. González Expósito springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 7:0

58e minuut.
Veiga rent richting de bal. Veiga geeft de bal voor. Honkavaara is nu in balbezit. Honkavaara schiet op doel. Đolić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 7:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darmanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Sar met een sublieme pass. Telyčėnas rent richting de bal. Telyčėnas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Telyčėnas passt de bal in één keer door. Saarenkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkivi speelt de bal door. Antonić is nu in balbezit. Antonić schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Krupinac neemt vlug de vrije trap. Saarenkivi kopt de bal weg. González Expósito is nu in balbezit. González Expósito schiet op doel. Parangal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 8:1

81e minuut.
Klamujić rent richting de bal. Darmanović onderschept slim de pass. Darmanović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antonić de bal. Antonić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Veiga is nu in balbezit. Saarenkivi verovert de bal door een tackle van achteren. Saarenkivi passt de bal in één keer door. Antonić is nu in balbezit. Antonić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Saarenkivi is nu in balbezit. Saarenkivi passt de bal zonder na te denken. González Expósito bereikt de bal nog maar net als eerste. González Expósito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 9:1

90e minuut.
Darmanović heeft problemen om de bal te vangen. Darmanović passt de bal zonder na te denken. Saarenkivi is nu in balbezit. Saarenkivi schiet op doel. Parangal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Manchester United 23%, ♥️Fc.Sarajevo♥️ 77%.
F.C. Manchester United - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 10:1