Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Grbavica
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25518
F..C..ŽELJEZNICAR Međedi94
jurisssss Tactiek 352
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson speelt de bal door. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Međedi94 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Bagdonavičius de bal. Ohlmeier onderschept slim de pass. Ohlmeier geeft de bal voor. Wadoń kopt de bal weg. Bagdonavičius is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nelson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bagdonavičius kopt de bal weg. Daar is Polényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megale rent richting de bal. Megale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Međedi94 2:0

12e minuut.
Mulamehmedhasanefendić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulamehmedhasanefendić geeft een lange en hoge pass. Bagdonavičius kopt de bal weg. Megale rent richting de bal. Megale haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mulamehmedhasanefendić geeft een lange en hoge pass. Bagdonavičius rent richting de bal. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Međedi94 3:0

15e minuut.
Nelson speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jevtović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pinatto speelt de bal door. Daar is Megale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polényi rent richting de bal. Megale onderschept slim de pass. Megale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Tofan speelt de bal door. Pinatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto speelt de bal door. Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović bokst de bal weg.

22e minuut.
Bitić passt de bal in één keer door. Abdu Yuseen met een sublieme pass. Wadoń geeft de bal voor. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius draait met de bal, schiet en ... Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cvjetinović heeft problemen om de bal te vangen. Bitić speelt de bal door. Ridgewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridgewell geeft een lange en hoge pass. Megale maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Megale passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bagdonavičius de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cvjetinović. Cvjetinović krijgt een gele kaart. Bagdonavičius raakt geblesseerd tijdens het duel. Tofan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ridgewell geeft een hoge lob. Bagdonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohlmeier. Bagdonavičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tofan wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Polényi geeft de bal voor. Tofan met een sublieme pass. Nelson met een sublieme pass. Klungelig pakt Bagdonavičius de bal. Bagdonavičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cvjetinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson is nu in balbezit. Nelson geeft een lange en hoge pass. Megale is nu in balbezit. Megale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cvjetinović rent richting de bal. Cvjetinović geeft een hoge lob. Abdu Yuseen heeft problemen om de bal te vangen. Džidić onderschept slim de pass. Džidić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius passt de bal in één keer door. Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Međedi94 4:0

39e minuut.
Ziegler passt de bal zonder na te denken. Bitić rent richting de bal. Bitić passt de bal zonder na te denken. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wadoń heeft problemen om de bal te vangen. Jevtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtović passt de bal in één keer door. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Wąsowski met de inworp. Janduda speelt de bal door. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ohlmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Međedi94 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F..C..ŽELJEZNICAR 36%, Međedi94 64%.
F..C..ŽELJEZNICAR - Međedi94 5:0

46e minuut.
Klungelig pakt Džidić de bal. Bagdonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagdonavičius passt de bal in één keer door. Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Wadoń speelt de bal door. Klungelig pakt Tofan de bal. Tofan geeft de bal voor. Pinatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ridgewell speelt de bal door. Pinatto is nu in balbezit. Pinatto passt de bal zonder na te denken. Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Cvjetinović controleert de bal met de borst. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius passt de bal met de wreef. Tofan rent richting de bal. Tofan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović passt de bal in één keer door. Ridgewell speelt de bal door. Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale draait met de bal, schiet en ... Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ohlmeier controleert de bal met de borst. Megale is nu in balbezit. Megale passt de bal zonder na te denken. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Wadoń is nu in balbezit. Wadoń passt de bal met de wreef. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius draait met de bal, schiet en ... Dunđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Međedi94 6:0

66e minuut.
Zelinčević komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tofan met een sublieme pass. Nelson geeft een lange en hoge pass. Polényi probeert de bal met de borst te controleren. Ridgewell is nu in balbezit. Ridgewell geeft een lange en hoge pass. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale passt de bal met de wreef. Bagdonavičius rent richting de bal. Klungelig pakt Bagdonavičius de bal. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ridgewell met een sublieme pass. Ohlmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Bagdonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagdonavičius draait met de bal, schiet en ... Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Međedi94 7:0

87e minuut.
Pinatto speelt de bal door. Bagdonavičius met een sublieme pass. Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - Međedi94 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F..C..ŽELJEZNICAR 28%, Međedi94 72%.
F..C..ŽELJEZNICAR - Međedi94 8:0