Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kruskik Bronx Raja s klupe
Proba 2 Tactiek skroz sigurno
37% Balbezit 63%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 29
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 55.1
adequate Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Palmintieri kopt de bal weg. Klungelig pakt Mujanović de bal. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki schiet op doel. Chiapuzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Raja s klupe 0:1

4e minuut.
Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek passt de bal met de wreef. Mujanović heeft problemen om de bal te vangen. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dalheimer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gniewek met de inworp. Palmintieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Čolan met een harde bal richting middenveld. Palmintieri kopt de bal weg. Brochocki rent richting de bal. Brochocki haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Contra passt de bal in één keer door. Brochocki probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Mele. van Mele krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ogrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrić geeft een lange en hoge pass. Gniewek rent richting de bal. Gniewek haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Raja s klupe 0:2

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Kužat de bal onder controle te krijgen. Deleanu speelt de bal door. Contra is nu in balbezit. Contra geeft een lange en hoge pass. Palmintieri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiapuzzi probeert naar een medespeler te passen. Gniewek kopt de bal weg. Palmintieri rent richting de bal. Palmintieri schiet op doel. Chiapuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palmintieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Palmintieri legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Chiapuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Contra kopt de bal weg. Klungelig pakt Mujanović de bal. Brochocki rent richting de bal. Brochocki schiet op doel. Chiapuzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Raja s klupe 0:3

42e minuut.
Daar is Vojinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra speelt de bal door. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Nilsen kan de bal niet met de borst controleren. Nilsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Mujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Vojinović geeft een lange en hoge pass. Kiełkowski kopt de bal weg. Contra geeft een lange en hoge pass. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalheimer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palmintieri rent richting de bal. Palmintieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Sekso komt het veld opgelopen. Mikulandra komt het veld opgelopen. Czopik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kruskik Bronx 78%, Raja s klupe 22%.
Kruskik Bronx - Raja s klupe 0:3

46e minuut.
Gniewek heeft problemen om de bal te vangen. Ogrić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gniewek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nilsen met een snel genomen vrije trap. Palmintieri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Raja s klupe 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Sonjić de bal. van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sekso. van Mele raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. van Mele kan niet meer verder spelen. Grecu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Anirudhha rent richting de bal. Anirudhha geeft een lange en hoge pass. Czopik is nu in balbezit. Czopik draait met de bal, schiet en ... Chiapuzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Raja s klupe 0:5

52e minuut.
Vojinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojinović geeft een hoge lob. Palmintieri is nu in balbezit. Palmintieri schiet op doel. Chiapuzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Raja s klupe 0:6

60e minuut.
Palmintieri controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kužat neemt vlug de vrije trap. Skuczyński kopt de bal weg. Sonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonjić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Aarikka speelt de bal door. Klungelig pakt Mikulandra de bal. Nilsen speelt de bal door. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gniewek onderschept slim de pass. Gniewek passt de bal in één keer door. Mikulandra is nu in balbezit. Mikulandra geeft de bal voor. Czopik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Raviele bereikt de bal nog maar net als eerste. Raviele met een sublieme pass. Sonjić rent richting de bal. Sonjić haalt uit met een fantastische trap. Čolan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Raja s klupe 1:6

75e minuut.
Kužat probeert naar een medespeler te passen. Nilsen heeft problemen om de bal te vangen. Nilsen passt de bal met de wreef. Palmintieri rent richting de bal. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Inworp. Kiełkowski met de inworp. Sekso speelt de bal door. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kruskik Bronx 62%, Raja s klupe 38%.
Kruskik Bronx - Raja s klupe 1:6