Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: tekonako Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 15480
tekonako NK Tropico
vedatoratt Tactiek novaaaaa
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 63.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Paavo verovert de bal door een tackle van achteren. Paavo probeert naar een medespeler te passen. Gutfeld speelt de bal door. Daar is Sejud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sejud geeft een lange en hoge pass. Vantongerloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bermejo rent richting de bal. Bermejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - NK Tropico 0:1

32e minuut.
Tokarski met een snelle inworp. Viruez is nu in balbezit. Viruez passt de bal zonder na te denken. Bermejo rent richting de bal. Bermejo schiet op doel. Vantongerloo bokst de bal weg.

33e minuut.
Gysels is nu in balbezit. Gysels passt de bal met de wreef. Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarski geeft een hoge lob. Bermejo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viruez is nu in balbezit. Viruez haalt uit met een fantastische trap. Vantongerloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Gysels met een sublieme pass. Sejud speelt de bal door. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Viruez passt de bal met de wreef. Tokarski is nu in balbezit. Tokarski passt de bal in één keer door. Bermejo rent richting de bal. Bermejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świrski met een snelle inworp. Viruez bereikt de bal nog maar net als eerste. Viruez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sejud probeert naar een medespeler te passen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski probeert naar een medespeler te passen. Viruez bereikt de bal nog maar net als eerste. Viruez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysels onderschept slim de pass. Gysels geeft een lange en hoge pass. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Vantongerloo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tekonako 70%, NK Tropico 30%.
tekonako - NK Tropico 0:1

50e minuut.
Viruez met een sublieme pass. Rek verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki rent richting de bal. Bermejo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Gysels is nu in balbezit. Sejud geeft de bal voor. Rucki heeft problemen om de bal te vangen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vešović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tur komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tur met een snelle inworp. Sejud probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Świrski de bal. Świrski geeft de bal voor. Bermejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bermejo passt de bal met de wreef. Tokarski heeft problemen om de bal te vangen. Ribić rent richting de bal. Tokarski onderschept slim de pass. Tokarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tokarski geeft een lange en hoge pass. Viruez kopt de bal weg. Rucki is nu in balbezit. Bermejo onderschept slim de pass. Bermejo schiet op doel. Vantongerloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Świrski de bal. Świrski passt de bal in één keer door. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Vantongerloo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - NK Tropico 0:2

60e minuut.
Possamai heeft problemen om de bal te vangen. Viruez rent richting de bal. Viruez passt de bal met de wreef. Bermejo rent richting de bal. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Vantongerloo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - NK Tropico 0:3

62e minuut.
Świrski speelt de bal door. Rek onderschept slim de pass. Sejud speelt de bal door. Bermejo rent richting de bal. Bermejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tokarski probeert naar een medespeler te passen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Vantongerloo bokst de bal weg.

72e minuut.
Klungelig pakt Kiecal de bal. Sejud rent richting de bal. Kiecal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiecal krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Krivošija verovert de bal door een tackle van achteren. Krivošija geeft de bal voor. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo schiet op doel. Vantongerloo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - NK Tropico 0:4

75e minuut.
Tokarski is nu in balbezit. Tokarski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rek de bal. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rek verovert de bal door een tackle van achteren. Rek geeft een hoge lob. Inworp. Świrski met een snelle inworp. Viruez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Świrski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sejud is nu in balbezit. Sejud passt de bal zonder na te denken. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Gysels heeft problemen om de bal te vangen. Sejud geeft een hoge lob. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Vantongerloo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - NK Tropico 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tekonako 61%, NK Tropico 39%.
tekonako - NK Tropico 0:5