Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: FC Rebels Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 22288
FC Rebels Tornado Club Football
5-3-2 Tactiek ss
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten very good
good Passen formidable
average Verdedigen very good


6e minuut.
Klungelig pakt Buchhamer de bal. Buchhamer geeft de bal voor. Niziołek speelt de bal door. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Niziołek speelt de bal door. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Villamil begaat een overtreding. Łącki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Niziołek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - Tornado Club Football 0:1

10e minuut.
Câţanu probeert naar een medespeler te passen. Kupkinas heeft problemen om de bal te vangen. Kupkinas probeert naar een medespeler te passen. Niziołek is nu in balbezit. Niziołek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. Chacón geeft een hoge lob. Marchlewicz kan de bal niet met de borst controleren. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Niziołek geeft een lange en hoge pass. Pérez Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki verovert de bal door een tackle van achteren. Łącki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - Tornado Club Football 0:2

31e minuut.
Kupkinas geeft een lange en hoge pass. Pérez Villamil heeft problemen om de bal te vangen. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - Tornado Club Football 0:3

44e minuut.
Mavrović probeert naar een medespeler te passen. Chacón is nu in balbezit. Chacón speelt de bal door. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andrin komt het veld opgelopen. Bisić komt het veld opgelopen. Koszta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebels 63%, Tornado Club Football 37%.
FC Rebels - Tornado Club Football 0:3

47e minuut.
Câţanu passt de bal met de wreef. Mavrović met een sublieme pass. Ragi rent richting de bal. Berki is nu in balbezit. Berki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - Tornado Club Football 1:3

52e minuut.
Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi geeft de bal voor. Bisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisić schiet op doel. Manys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - Tornado Club Football 1:4

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Marchlewicz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berki zal de hoekschop nemen. Chacón krijgt zijn hoofd ertegen. Margolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - Tornado Club Football 2:4

75e minuut.
Câţanu is nu in balbezit. Câţanu geeft de bal voor. Bisić is nu in balbezit. Bisić schiet op doel. Manys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - Tornado Club Football 2:5

81e minuut.
Koszta passt de bal met de wreef. Hadžialić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin onderschept slim de pass. Andrin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebels 58%, Tornado Club Football 42%.
FC Rebels - Tornado Club Football 2:5