Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Luka.bb Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13027
Luka.bb FC Zvijezda
luka 3 test Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Rukavina kopt de bal weg. Zicola met een sublieme pass. Ejubović rent richting de bal. Olarra verovert de bal door een tackle van achteren. Olarra draait met de bal, schiet en ... Serdarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Baćinović geeft een hoge lob. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki geeft de bal voor. Rizvić heeft problemen om de bal te vangen. Rizvić schiet op doel. Tršinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Baćinović met de inworp. Ejubović met een sublieme pass. Rizvić is nu in balbezit. Rizvić schiet op doel. Tršinski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Mangueira passt de bal met de wreef. Marcucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Olarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rizvić is nu in balbezit. Rizvić passt de bal met de wreef. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki onderschept slim de pass. Makowiecki draait met de bal, schiet en ... Tršinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Hadžiavdagić rent richting de bal. Hadžiavdagić passt de bal met de wreef. Rizvić rent richting de bal. Rizvić draait met de bal, schiet en ... Tršinski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - FC Zvijezda 0:1

40e minuut.
Marcucci kopt de bal weg. Daar is Ikodinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olarra rent richting de bal. Olarra schiet op doel. Serdarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka.bb 58%, FC Zvijezda 42%.
Luka.bb - FC Zvijezda 0:1

47e minuut.
Ikodinović kopt de bal weg. Baćinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcucci begaat een overtreding. Baćinović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baćinović kan niet meer verder spelen. Bobadilla komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Makowiecki is nu in balbezit. Rukavina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makowiecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bobadilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hadžiavdagić rent richting de bal. Hadžiavdagić geeft een lange en hoge pass. Rizvić krijgt zijn hoofd ertegen. Tršinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ikodinović onderschept slim de pass. Marcucci is nu in balbezit. Ikodinović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ikodinović krijgt een gele kaart. Marcucci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olarra neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luka.bb - FC Zvijezda 1:1

58e minuut.
Zicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain verovert de bal door een tackle van achteren. Dupain speelt de bal door. Ovaldo rent richting de bal. Ovaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Olarra onderschept slim de pass. Olarra passt de bal in één keer door. Ovaldo is nu in balbezit. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap. Serdarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - FC Zvijezda 2:1

66e minuut.
Salzano rent richting de bal. Salzano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zicola met de inworp. Hadžiavdagić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tršinski speelt de bal door. Marcucci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobadilla. Bobadilla krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Dupain is nu in balbezit. Hadžiavdagić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dupain. Hadžiavdagić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Olarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gomni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bobadilla zal de hoekschop nemen. Rizvić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luka.bb - FC Zvijezda 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka.bb 55%, FC Zvijezda 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luka.bb - FC Zvijezda 2:2