Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Manekeni acko
4-3-3 Tactiek sa 2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
50.9 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Banjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin met een sublieme pass. Mustapić speelt de bal door. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sudžum met een snelle inworp. Bjelobrk rent richting de bal. Bjelobrk geeft een hoge lob. Niţulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Robev is nu in balbezit. Robev speelt de bal door. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - acko 0:1

24e minuut.
Mustapić rent richting de bal. Vasilj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heitinga. Heitinga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 42%, acko 58%.
FC Manekeni - acko 0:1

49e minuut.
Bjelica geeft de bal voor. Inworp. Robev met een snelle inworp. Thormann is nu in balbezit. Thormann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin onderschept slim de pass. Kisin passt de bal zonder na te denken. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Heitinga de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Niţulescu trapt de bal weg. Sudžum geeft een hoge lob. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - acko 1:1

61e minuut.
Robev met een sublieme pass. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Edwikowski is nu in balbezit. Meco verovert de bal door een tackle van achteren. Meco geeft de bal voor. Niţulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Heitinga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - acko 2:1

75e minuut.
Heitinga neemt vlug de vrije trap. Thormann kopt de bal weg. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz rent richting de bal. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - acko 2:2

88e minuut.
Klungelig pakt Valenzuela de bal. Vasilj rent richting de bal. Mustapić rent richting de bal. Mustapić geeft de bal voor. Durdžić springt en kopt de bal. Niţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 48%, acko 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Manekeni - acko 2:2