Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: tekonako Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14013
tekonako enormna znojidba
vedatoratt Tactiek Taktika baklava
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 64.2
excellent Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian verovert de bal door een tackle van achteren. Cassian passt de bal zonder na te denken. Babinowski rent richting de bal. Babinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - enormna znojidba 0:1

6e minuut.
Kovačić speelt de bal door. Brunati rent richting de bal. Brunati geeft een lange en hoge pass. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Brunati probeert naar een medespeler te passen. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson passt de bal in één keer door. Babinowski heeft problemen om de bal te vangen. Babinowski schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Daar is Babinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski onderschept slim de pass. Babinowski heeft problemen om de bal te vangen. Babinowski schiet op doel. Vantongerloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Daar is Brunati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunati met een sublieme pass. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson schiet op doel. Vantongerloo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - enormna znojidba 0:2

19e minuut.
Prado met een sublieme pass. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado rent richting de bal. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal in één keer door. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - enormna znojidba 0:3

35e minuut.
Rek verovert de bal door een tackle van achteren. Rek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kovačić probeert naar een medespeler te passen. Prado is nu in balbezit. Prado speelt de bal door. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tekonako 72%, enormna znojidba 28%.
tekonako - enormna znojidba 0:3

47e minuut.
Cassian passt de bal in één keer door. Prado rent richting de bal. Prado passt de bal zonder na te denken. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap. Vantongerloo bokst de bal weg.

48e minuut.
Hamák met de inworp. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar speelt de bal door. Possamai bereikt de bal nog maar net als eerste. Possamai haalt uit met een fantastische trap. Bâtă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Brunati speelt de bal door. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson passt de bal met de wreef. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varžinskis. Babinowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vantongerloo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - enormna znojidba 0:4

62e minuut.
Kovačić kopt de bal weg. Brunati rent richting de bal. Brunati passt de bal met de wreef. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - enormna znojidba 0:5

66e minuut.
Ísleifsson passt de bal in één keer door. Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Babinowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - enormna znojidba 0:6

70e minuut.
Doeltrap. Szyc komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Brunati rent richting de bal. Brunati passt de bal met de wreef. Prado speelt de bal door. Klungelig pakt Szyc de bal. Szyc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Braun onderschept slim de pass. Braun passt de bal zonder na te denken. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc draait met de bal, schiet en ... Vantongerloo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - enormna znojidba 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tekonako 64%, enormna znojidba 36%.
tekonako - enormna znojidba 0:7