Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk. derby FC Manekeni
benc Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Villa Falcon heeft problemen om de bal te vangen. Nizzola rent richting de bal. Nizzola passt de bal zonder na te denken. Villa Falcon rent richting de bal. Villa Falcon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Roldán is nu in balbezit. Vasilj verovert de bal door een tackle van achteren. Durdžić probeert naar een medespeler te passen. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Omerčehajić speelt de bal door. Bjelica heeft problemen om de bal te vangen. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... Balta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - FC Manekeni 1:0

25e minuut.
Daar is Kurz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurz. Vasilj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durdžić wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Villa Falcon speelt de bal door. Salamander rent richting de bal. Bjelobrk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjelobrk krijgt een gele kaart. Salamander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frąszczak komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - FC Manekeni 2:0

31e minuut.
Bjelobrk kopt de bal weg. Roldán rent richting de bal. Roldán geeft een lange en hoge pass. Salamander rent richting de bal. Salamander schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Frąszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Omerčehajić verovert de bal door een tackle van achteren. Villa Falcon is nu in balbezit. Villa Falcon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Villa Falcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa Falcon probeert naar een medespeler te passen. Salamander is nu in balbezit. Salamander haalt uit met een fantastische trap. Balta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - FC Manekeni 3:0

39e minuut.
Mustapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer verovert de bal door een tackle van achteren. Bayer geeft een lange en hoge pass. Salamander rent richting de bal. Salamander draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán speelt de bal door. Banjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bayer met een sublieme pass. Villa Falcon is nu in balbezit. Villa Falcon geeft een lange en hoge pass. Salamander bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - FC Manekeni 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 53%, FC Manekeni 47%.
fk. derby - FC Manekeni 4:0

47e minuut.
Roldán geeft een lange en hoge pass. Frąszczak kopt de bal weg. Salamander bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - FC Manekeni 5:0

59e minuut.
Salamander is nu in balbezit. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola passt de bal in één keer door. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Omerčehajić geeft een lange en hoge pass. Mustapić rent richting de bal. Mustapić geeft een lange en hoge pass. Durdžić rent richting de bal. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Roldán met een sublieme pass. Banjanin is nu in balbezit. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Salamander bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamander schiet op doel. Balta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - FC Manekeni 6:0

83e minuut.
Bayer rent richting de bal. Mustapić onderschept slim de pass. Mustapić met een sublieme pass. Durdžić rent richting de bal. Durdžić speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Konvalina trapt de bal weg. Salamander kopt de bal weg. Klungelig pakt Banjanin de bal. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 47%, FC Manekeni 53%.
fk. derby - FC Manekeni 6:0