Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:20
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: FC Rebels Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17171
FC Rebels FC Zvijezda
5-3-2 Tactiek 3-4-1-2
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 57.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Makowiecki passt de bal in één keer door. Brene heeft problemen om de bal te vangen. Hadžiavdagić probeert naar een medespeler te passen. Włoch is nu in balbezit. Włoch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hadžibulić rent richting de bal. Hadžibulić passt de bal in één keer door. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Doeltrap. Göllei trapt de bal weg. Kürtös kopt de bal weg. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC Zvijezda 1:0

18e minuut.
Brene met een sublieme pass. Wójcik is nu in balbezit. Rizvić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rizvić krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Dobrinescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chacón is nu in balbezit. Chacón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Włoch heeft problemen om de bal te vangen. Wójcik geeft een hoge lob. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC Zvijezda 2:0

31e minuut.
Daar is Burejić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös passt de bal zonder na te denken. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ... Göllei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Hadžiavdagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiavdagić haalt uit met een fantastische trap. Pérez Villamil probeert de bal aan de voet te houden. Rizvić is nu in balbezit. Rizvić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hadžiavdagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiavdagić geeft de bal voor. Pérez Villamil kopt de bal weg. Rizvić rent richting de bal. Rizvić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebels 54%, FC Zvijezda 46%.
FC Rebels - FC Zvijezda 2:0

67e minuut.
Berki onderschept slim de pass. Berki passt de bal in één keer door. Chacón rent richting de bal. Chacón draait met de bal, schiet en ... Göllei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC Zvijezda 3:0

68e minuut.
Nakai komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bobadilla kopt de bal weg. Daar is Berki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duvnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki verovert de bal door een tackle van achteren. Berki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC Zvijezda 4:0

78e minuut.
Alispahić kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jalšovec is nu in balbezit. Rizvić verovert de bal door een tackle van achteren. Rizvić speelt de bal door. Daar is Hadžiavdagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžiavdagić draait met de bal, schiet en ... Manys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zicola zal de hoekschop nemen. Rizvić springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mavrović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nakai de bal. Nakai haalt uit met een fantastische trap. Göllei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC Zvijezda 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebels 48%, FC Zvijezda 52%.
FC Rebels - FC Zvijezda 5:0