Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado Club Football Luka.bb
ss Tactiek luka 3 test
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Dupain met een snelle inworp. Franičević geeft een lange en hoge pass. Marchlewicz rent richting de bal. Ovaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dupain speelt de bal door. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ovaldo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franičević neemt de penalty, wat een uithaal! Margolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Marcucci rent richting de bal. Franičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Franičević passt de bal met de wreef. Ovaldo is nu in balbezit. Ovaldo schiet op doel. Margolo bokst de bal weg.

21e minuut.
Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niziołek met een snelle inworp. Kupkinas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Câţanu kopt de bal weg. Kupkinas heeft problemen om de bal te vangen. Adam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupkinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niziołek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Franičević speelt de bal door. Ovaldo rent richting de bal. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo onderschept slim de pass. Ovaldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Club Football 60%, Luka.bb 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tornado Club Football - Luka.bb 0:0

47e minuut.
Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Franičević verovert de bal door een tackle van achteren. Franičević passt de bal met de wreef. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ragi met een sublieme pass. Szojda is nu in balbezit. Szojda geeft de bal voor. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Andrin komt het veld opgelopen. Bisić komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Salzano kopt de bal weg. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu geeft een hoge lob. Bisić is nu in balbezit. Bisić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - Luka.bb 1:0

72e minuut.
Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda passt de bal zonder na te denken. Buchhamer heeft problemen om de bal te vangen. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo draait met de bal, schiet en ... Margolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Szczyt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tornado Club Football - Luka.bb 1:1

74e minuut.
Câţanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niziołek speelt de bal door. Adam is nu in balbezit. Andrin onderschept slim de pass. Andrin draait met de bal, schiet en ... Derelioğlu bokst de bal weg.

80e minuut.
Bastard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi rent richting de bal. Bastard maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bastard naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Niziołek passt de bal zonder na te denken. Andrin rent richting de bal. Andrin probeert naar een medespeler te passen. Bisić is nu in balbezit. Bisić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - Luka.bb 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Club Football 62%, Luka.bb 38%.
Tornado Club Football - Luka.bb 2:1