Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Manekeni F.K. Mejtaš
4-3-3 Tactiek 1111
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51.4 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten very good
average Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Kulačić geeft een lange en hoge pass. Balta probeert naar een medespeler te passen. Mustapić kopt de bal weg. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bjelica speelt de bal door. Mustapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapić passt de bal in één keer door. Vasilj rent richting de bal. Vasilj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Meco is nu in balbezit. Meco haalt uit met een fantastische trap. Njirić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - F.K. Mejtaš 1:0

12e minuut.
Jęsiak rent richting de bal. Kulačić rent richting de bal. Bjelobrk onderschept slim de pass. Jęsiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jęsiak draait met de bal, schiet en ... Balta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oniṣoarã zal de hoekschop nemen. Jęsiak is nu in balbezit. Jęsiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Juričić geeft de bal voor. Jęsiak heeft problemen om de bal te vangen. Omerčehajić geeft een lange en hoge pass. Kulačić kan de bal niet met de borst controleren. Kulačić draait met de bal, schiet en ... Balta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Brandts is nu in balbezit. Brandts geeft de bal voor. Kulačić met een sublieme pass. Jęsiak rent richting de bal. Jęsiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - F.K. Mejtaš 1:1

19e minuut.
Pejković bereikt de bal nog maar net als eerste. Juričić verovert de bal door een tackle van achteren. Juričić geeft een hoge lob. Kulačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulačić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - F.K. Mejtaš 1:2

23e minuut.
Mustapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapić geeft een hoge lob. Răcaru controleert de bal met de borst. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Omerčehajić rent richting de bal. Omerčehajić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bjelobrk de bal. Kulačić onderschept slim de pass. Kulačić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Njirić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kisin de bal. Juričić speelt de bal door. Kulačić is nu in balbezit. Kulačić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Juričić met een sublieme pass. Jęsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulačić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - F.K. Mejtaš 1:3

42e minuut.
Meco passt de bal zonder na te denken. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić passt de bal zonder na te denken. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj schiet op doel. Njirić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kulačić rent richting de bal. Banjanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulačić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juričić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kulačić maakt een snoekduik en kopt de bal. Balta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - F.K. Mejtaš 1:4

45e minuut.
Vasilj passt de bal in één keer door. Kulačić met een sublieme pass. Vondrášek is nu in balbezit. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić haalt uit met een fantastische trap. Njirić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 56%, F.K. Mejtaš 44%.
FC Manekeni - F.K. Mejtaš 1:4

46e minuut.
Fajkis komt het veld opgelopen. Poutiainen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kulačić passt de bal in één keer door. Brandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandts probeert naar een medespeler te passen. Fajkis is nu in balbezit. Fajkis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaćimović komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gmyrek probeert naar een medespeler te passen. Danteng heeft problemen om de bal te vangen. Danteng met een sublieme pass. Durdžić rent richting de bal. Durdžić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kisin controleert de bal met de borst. Poutiainen begaat een overtreding. Kisin raakt geblesseerd tijdens het duel. Mustapić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gmyrek heeft problemen om de bal te vangen. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Brandts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kisin. Brandts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juričić met een snel genomen vrije trap. Fajkis kopt de bal weg. Kulačić rent richting de bal. Kulačić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Redžović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Doeltrap. Balta trapt de bal weg van het doel. Mrówka kopt de bal weg. Daar is Kulačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulačić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Brandts geeft een lange en hoge pass. Bjelica onderschept slim de pass. Inworp. Poutiainen met de inworp. Kulačić geeft de bal voor. Balta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Inworp. Fajardo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Redžović heeft problemen om de bal te vangen. Redžović geeft een lange en hoge pass. Fajardo kopt de bal weg. Kulačić rent richting de bal. Kulačić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru geeft een lange en hoge pass. Kulačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulačić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - F.K. Mejtaš 1:5

79e minuut.
Banjanin geeft een hoge lob. Daar is Kisin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poutiainen probeert naar een medespeler te passen. Kulačić is nu in balbezit. Kulačić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kisin onderschept slim de pass. Kisin passt de bal zonder na te denken. Răcaru is nu in balbezit. Vasilj verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fajardo kopt de bal weg. Kulačić rent richting de bal. Fajkis controleert de bal met de borst. Kulačić rent richting de bal. Kulačić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 58%, F.K. Mejtaš 42%.
FC Manekeni - F.K. Mejtaš 1:5