Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado Club Football FK Moča Goduš
ss Tactiek 352.druga
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur passt de bal in één keer door. Radovanović rent richting de bal. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kupkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupkinas passt de bal in één keer door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pintur onderschept slim de pass. Pintur speelt de bal door. Regan rent richting de bal. Regan haalt uit met een fantastische trap. Margolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - FK Moča Goduš 0:1

13e minuut.
Žlehtič kopt de bal weg. Matić met een sublieme pass. Pintur is nu in balbezit. Pintur geeft een lange en hoge pass. Radovanović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - FK Moča Goduš 0:2

16e minuut.
Pintur passt de bal met de wreef. Radovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovanović onderschept slim de pass. Radovanović draait met de bal, schiet en ... Margolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Marastoni probeert naar een medespeler te passen. Pintur heeft problemen om de bal te vangen. Pintur geeft de bal voor. Regan is nu in balbezit. Regan schiet op doel. Margolo bokst de bal weg.

33e minuut.
Lombardo speelt de bal door. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan passt de bal met de wreef. Radovanović is nu in balbezit. Radovanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Matić met een sublieme pass. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan passt de bal in één keer door. Pintur geeft een lange en hoge pass. Radovanović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lombardo geeft de bal voor. Szczyt kan de bal niet met de borst controleren. Regan rent richting de bal. Regan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - FK Moča Goduš 0:3

42e minuut.
Câţanu met een sublieme pass. Daar is Łącki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žlehtič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łącki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niziołek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszta komt het veld opgelopen. Bisić komt het veld opgelopen. Andrin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Club Football 61%, FK Moča Goduš 39%.
Tornado Club Football - FK Moča Goduš 0:3

54e minuut.
Niziołek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu geeft een hoge lob. Bisić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Osadici verovert de bal door een tackle van achteren. Pintur is nu in balbezit. Pintur geeft een hoge lob. Radovanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Margolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - FK Moča Goduš 0:4

62e minuut.
Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić geeft een hoge lob. Szczyt heeft problemen om de bal te vangen. Regan onderschept slim de pass. Regan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - FK Moča Goduš 0:5

66e minuut.
Bisić kopt de bal weg. Câţanu heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu met een sublieme pass. Bisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Šiljegović komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Koszta de bal. Matić is nu in balbezit. Matić met een sublieme pass. Regan rent richting de bal. Regan haalt uit met een fantastische trap. Margolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiński komt het veld opgelopen. Conde komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pintur de bal. Pintur geeft de bal voor. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Žlehtič rent richting de bal. Žlehtič geeft een hoge lob. Daar is Szczyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regan rent richting de bal. Regan haalt uit met een fantastische trap. Margolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doeltrap. Hiidlane komt het veld opgelopen. Falcón komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Šiljegović rent richting de bal. Conde heeft problemen om de bal te vangen. Conde geeft een hoge lob. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ciocoiu probeert naar een medespeler te passen. Conde kopt de bal weg. Klungelig pakt Judek de bal. Šiljegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiljegović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Club Football 54%, FK Moča Goduš 46%.
Tornado Club Football - FK Moča Goduš 0:5