Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: FC Rebels Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 29315
FC Rebels enormna znojidba
5-3-2 Tactiek Taktika baklava
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 59.6
goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Cassian speelt de bal door. Prado probeert naar een medespeler te passen. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson schiet op doel. Manys probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Orfanini geeft de bal voor. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brene is nu in balbezit. Brene passt de bal in één keer door. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski draait met de bal, schiet en ... Manys bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Brunati met een sublieme pass. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal met de wreef. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ísleifsson heeft problemen om de bal te vangen. Mavrović verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrović geeft een hoge lob. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebels 64%, enormna znojidba 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rebels - enormna znojidba 0:0

48e minuut.
Prado heeft problemen om de bal te vangen. Prado speelt de bal door. Brunati probeert naar een medespeler te passen. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Inworp. Povalec komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zrenjanin komt het veld opgelopen. Paraschivu komt het veld opgelopen. Roxo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Babinowski de bal. Babinowski passt de bal in één keer door. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - enormna znojidba 0:1

65e minuut.
Dokić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ísleifsson is nu in balbezit. Altuntaş verovert de bal door een tackle van achteren. Altuntaş geeft een hoge lob. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nakai komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kovačić passt de bal met de wreef. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal zonder na te denken. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski draait met de bal, schiet en ... Manys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebels 58%, enormna znojidba 42%.
FC Rebels - enormna znojidba 0:1