Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: tekonako Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6830
tekonako FC Manekeni
vedatoratt Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 51.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Anastasov geeft een lange en hoge pass. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa speelt de bal door. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Anghelache is nu in balbezit. Anghelache passt de bal in één keer door. Bjelica verovert de bal door een tackle van achteren. Kiecal rent richting de bal. Kiecal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - FC Manekeni 1:0

24e minuut.
Durdžić rent richting de bal. Durdžić speelt de bal door. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj schiet op doel. M`Berebe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Rek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meco rent richting de bal. Meco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tekonako - FC Manekeni 1:1

26e minuut.
Paavo speelt de bal door. Hamák is nu in balbezit. Hamák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiecal de bal. Kiecal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - FC Manekeni 2:1

31e minuut.
Mustapić kopt de bal weg. Kisin rent richting de bal. Kisin met een sublieme pass. Vasilj rent richting de bal. Vasilj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tekonako 61%, FC Manekeni 39%.
tekonako - FC Manekeni 2:1

48e minuut.
Ribić passt de bal met de wreef. Mustapić met een sublieme pass. Vasilj rent richting de bal. Vasilj draait met de bal, schiet en ... M`Berebe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tekonako - FC Manekeni 2:2

49e minuut.
Espinosa met een sublieme pass. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache geeft een hoge lob. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - FC Manekeni 3:2

58e minuut.
Durdžić met een sublieme pass. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco draait met de bal, schiet en ... M`Berebe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tekonako - FC Manekeni 3:3

62e minuut.
Kiecal heeft problemen om de bal te vangen. Bjelobrk onderschept slim de pass. Bjelobrk geeft een lange en hoge pass. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj draait met de bal, schiet en ... M`Berebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meco rent richting de bal. Meco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - FC Manekeni 3:4

65e minuut.
Vasilj rent richting de bal. Vasilj speelt de bal door. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - FC Manekeni 3:5

71e minuut.
Espinosa geeft een lange en hoge pass. Bjelobrk controleert de bal met de borst. Kiecal rent richting de bal. Kiecal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - FC Manekeni 4:5

85e minuut.
Hamák heeft problemen om de bal te vangen. Bjelobrk verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelobrk heeft problemen om de bal te vangen. Bjelobrk geeft de bal voor. Durdžić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tekonako 49%, FC Manekeni 51%.
tekonako - FC Manekeni 4:5