Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk. derby Luka.bb
benc Tactiek luka 3 test
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gökkentli neemt de hoekschop. Franičević kopt de bal weg. Ovaldo rent richting de bal. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap. Konvalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Harabagiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dupain onderschept slim de pass. Dupain passt de bal in één keer door. Gökkentli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkentli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gökkentli is nu in balbezit. Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer probeert naar een medespeler te passen. Marcucci rent richting de bal. Marcucci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bayer passt de bal met de wreef. Iarca met een sublieme pass. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap. Konvalina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - Luka.bb 0:1

37e minuut.
Roldán is nu in balbezit. Gökkentli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roldán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nizzola met een snel genomen vrije trap. Irigaray kopt de bal weg. Salamander bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamander schiet op doel. Derelioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ovaldo schiet op doel. Kurz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Harabagiu de bal. Ovaldo rent richting de bal. Ovaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 69%, Luka.bb 31%.
fk. derby - Luka.bb 0:1

58e minuut.
Mangueira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nizzola met de inworp. Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer geeft de bal voor. Derelioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kurz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovaldo met een snelle inworp. Gökkentli rent richting de bal. Gökkentli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Woodson heeft problemen om de bal te vangen. Gökkentli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkentli passt de bal zonder na te denken. Marcucci is nu in balbezit. Marcucci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harabagiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Piţigoi de bal. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Iarca met een sublieme pass. Franičević rent richting de bal. Franičević passt de bal in één keer door. Marcucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Iarca kopt de bal weg. Roldán speelt de bal door. Salamander is nu in balbezit. Salamander draait met de bal, schiet en ... Derelioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk. derby - Luka.bb 1:1

85e minuut.
Dupain speelt de bal door. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcucci onderschept slim de pass. Marcucci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Franičević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roldán geeft de bal voor. Salamander rent richting de bal. Salamander haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 62%, Luka.bb 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk. derby - Luka.bb 1:1