Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: Blues CF Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2918
Blues CF SSK SLAVIJA
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Golo met de inworp. Pejkov heeft problemen om de bal te vangen. Pejkov probeert naar een medespeler te passen. Vatovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatovec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Škoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobran rent richting de bal. Dobran geeft een lange en hoge pass. Vatovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatovec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Škoro passt de bal zonder na te denken. Vlaisavljević rent richting de bal. Vukomanović onderschept slim de pass. Vukomanović draait met de bal, schiet en ... Ljucović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - SSK SLAVIJA 0:1

16e minuut.
Zelinčević is nu in balbezit. Vujičić onderschept slim de pass. Vujičić passt de bal met de wreef. Vatovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatovec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pejkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matek geeft een hoge lob. Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Strugar de bal onder controle te krijgen. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić passt de bal met de wreef. Vatovec rent richting de bal. Vatovec draait met de bal, schiet en ... Ljucović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Zelinčević onderschept slim de pass. Zelinčević met een sublieme pass. Džihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukomanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues CF 52%, SSK SLAVIJA 48%.
Blues CF - SSK SLAVIJA 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avdagić met de inworp. Vujičić speelt de bal door. Vatovec rent richting de bal. Vatovec schiet op doel. De bal raakt de paal. Ljucović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Juršić met een snelle inworp. Škoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vlaisavljević de bal onder controle te krijgen. Ljucović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Vlaisavljević is nu in balbezit. Vlaisavljević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juršić met de inworp. Škoro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vlaisavljević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juršić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - SSK SLAVIJA 0:2

78e minuut.
Dobran bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoro verovert de bal door een tackle van achteren. Škoro met een sublieme pass. Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Strugar speelt de bal door. Hever probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vatovec is nu in balbezit. Vatovec haalt uit met een fantastische trap. Ljucović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - SSK SLAVIJA 1:2

88e minuut.
Matek geeft een lange en hoge pass. Juršić kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobran de bal. Škoro rent richting de bal. Škoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues CF 51%, SSK SLAVIJA 49%.
Blues CF - SSK SLAVIJA 1:2