Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavni Željezničar Mančesta
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Didik geeft de bal voor. Klincov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klincov passt de bal zonder na te denken. Erkočević rent richting de bal. Erkočević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bošnjo passt de bal zonder na te denken. Dreškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Didik verovert de bal door een tackle van achteren. Zovko onderschept slim de pass. Zovko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdić begaat een overtreding. Zovko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Husičić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dreškić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Prleta kopt de bal weg. Klungelig pakt Husičić de bal. Erkočević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupić is nu in balbezit. Kupić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Mančesta 0:1

10e minuut.
Kurdić is nu in balbezit. Kurdić passt de bal zonder na te denken. Erkočević rent richting de bal. Erkočević schiet op doel. Grubačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Mančesta 0:2

21e minuut.
Zovko rent richting de bal. Zovko passt de bal zonder na te denken. Dreškić is nu in balbezit. Dreškić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Miš is nu in balbezit. Miš passt de bal met de wreef. Gruber is nu in balbezit. Dreškić onderschept slim de pass. Dreškić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Željezničar 39%, Mančesta 61%.
Slavni Željezničar - Mančesta 0:2

49e minuut.
Erkočević rent richting de bal. Govedarica verovert de bal door een tackle van achteren. Govedarica met een sublieme pass. Kupić heeft problemen om de bal te vangen. Kupić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rakojević rent richting de bal. Rakojević passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruber met de inworp. Prleta geeft een hoge lob. Grubačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serdarević met de inworp. Bošnjo geeft een hoge lob. Dreškić is nu in balbezit. Dreškić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Mančesta 1:2

73e minuut.
Husičić geeft een hoge lob. Bošnjo rent richting de bal. Bošnjo geeft een hoge lob. Zovko rent richting de bal. Zovko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Željezničar 34%, Mančesta 66%.
Slavni Željezničar - Mančesta 1:2