Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSK SLAVIJA Gradina Srebrenik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Šalamunec rent richting de bal. Šalamunec passt de bal in één keer door. Fucek heeft problemen om de bal te vangen. Stoil rent richting de bal. Stoil draait met de bal, schiet en ... Ljucović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Gradina Srebrenik 0:1

7e minuut.
Zelinčević is nu in balbezit. Šalamunec verovert de bal door een tackle van achteren. Šalamunec passt de bal in één keer door. Pajanović rent richting de bal. Pajanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Komlenović trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valjević met de inworp. Stoil is nu in balbezit. Stoil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Talić is nu in balbezit. Talić passt de bal met de wreef. Pajanović is nu in balbezit. Pajanović schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Valjević geeft een hoge lob. Komlenović heeft problemen om de bal te vangen. Komlenović onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valjević neemt de hoekschop. Ljucović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pajanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajanović draait met de bal, schiet en ... Ljucović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Talić onderschept slim de pass. Talić geeft de bal voor. Stoil probeert de bal aan de voet te houden. Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Valjević speelt de bal door. Daar is Pajanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoil rent richting de bal. Pajanović rent richting de bal. Pajanović haalt uit met een fantastische trap. Ljucović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSK SLAVIJA 68%, Gradina Srebrenik 32%.
SSK SLAVIJA - Gradina Srebrenik 0:1

51e minuut.
Strugar is nu in balbezit. Pavlek verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlek probeert naar een medespeler te passen. Stoil bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tunović geeft een hoge lob. Šalamunec heeft problemen om de bal te vangen. Škoro speelt de bal door. Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSK SLAVIJA - Gradina Srebrenik 1:1

79e minuut.
Fucek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uhoda komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Zelinčević heeft problemen om de bal te vangen. Stoil is nu in balbezit. Stoil draait met de bal, schiet en ... Valjević controleert de bal met de borst. Valjević geeft een lange en hoge pass. Paal!

85e minuut.
Valjević passt de bal in één keer door. Talić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uhoda. Uhoda krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Uhoda probeert naar een medespeler te passen. Talić rent richting de bal. Uhoda begaat een overtreding. Uhoda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSK SLAVIJA 49%, Gradina Srebrenik 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSK SLAVIJA - Gradina Srebrenik 1:1