Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosnia United Satoru
Napad Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
14% Spel op eigen helft 86%
47 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Sobol` onderschept slim de pass. Sobol` passt de bal zonder na te denken. Ciuffo met een sublieme pass. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kruško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Ciuffo geeft de bal voor. Gotovina kopt de bal weg. Žerić controleert de bal met de borst. Brůha geeft de bal voor. Gniewek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 1:0

12e minuut.
Sobol` passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rnić de bal. Ciuffo met een sublieme pass. Gniewek rent richting de bal. Gniewek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gotovina met een harde bal richting middenveld. Brůha kopt de bal weg. Karaiskos probeert naar een medespeler te passen. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Brůha kopt de bal weg. Žerić kan de bal niet met de borst controleren. Karaiskos probeert naar een medespeler te passen. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 2:0

17e minuut.
Brůha kopt de bal weg. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos passt de bal in één keer door. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ... Kruško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gotovina rent richting de bal. Gotovina geeft een hoge lob. Inworp. Brůha met een snelle inworp. Karaiskos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gotovina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gniewek rent richting de bal. Gniewek geeft de bal voor. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Brůha geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Žerić de bal onder controle te krijgen. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel. Kruško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 3:0

25e minuut.
Žerić geeft de bal voor. Inworp. Brůha met een snelle inworp. Ciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Kruško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Žerić onderschept slim de pass. Žerić geeft een hoge lob. Inworp. Brůha met de inworp. Ciuffo speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Konjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton onderschept slim de pass. Sutton probeert naar een medespeler te passen. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Brůha kopt de bal weg. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos geeft een lange en hoge pass. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 4:0

33e minuut.
Daar is Ciuffo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić rent richting de bal. Ciuffo verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuffo geeft de bal voor. Rnić maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruško bokst de bal weg.

34e minuut.
Karaiskos haalt uit met een fantastische trap. Gotovina kopt de bal weg. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ... Kruško werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 5:0

37e minuut.
Inworp. Sutton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuffo is nu in balbezit. Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Rnić maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 6:0

39e minuut.
Ciuffo speelt de bal door. Rnić rent richting de bal. Rnić passt de bal in één keer door. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek schiet op doel. Kruško bokst de bal weg. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 7:0

42e minuut.
Sobol` speelt de bal door. Daar is Ciuffo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffo met een sublieme pass. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Gotovina de bal. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek passt de bal zonder na te denken. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Teletović probeert naar een medespeler te passen. Kurtović is nu in balbezit. Kurtović met een sublieme pass. Šljuka rent richting de bal. Šljuka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnia United 11%, Satoru 89%.
Bosnia United - Satoru 7:0

47e minuut.
Ciuffo rent richting de bal. Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Daar is Teletović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ... Kruško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Karaiskos haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Gotovina trapt de bal weg. Brůha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůha geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 8:0

49e minuut.
Brůha is nu in balbezit. Brůha met een sublieme pass. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos draait met de bal, schiet en ... Kruško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 9:0

51e minuut.
Gotovina kopt de bal weg. Ciuffo rent richting de bal. Ciuffo passt de bal zonder na te denken. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Brůha geeft een hoge lob. Sutton geeft een hoge lob. Brůha met een sublieme pass. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 10:0

55e minuut.
Konjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Konjić geeft een hoge lob. Łapiński geeft een hoge lob. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 11:0

56e minuut.
Daar is Antonić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonić speelt de bal door. Klungelig pakt Pantić de bal. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Brůha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rnić de bal. Rnić schiet op doel. Kruško probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 12:0

59e minuut.
Kurtović passt de bal zonder na te denken. Ciuffo is nu in balbezit. Ciuffo passt de bal met de wreef. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel. Kruško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Pantić speelt de bal door. Kadrić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sutton. Sutton krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Konjić speelt de bal door. Ciuffo is nu in balbezit. Ciuffo passt de bal in één keer door. Rnić heeft problemen om de bal te vangen. Rnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 13:0

71e minuut.
Rnić passt de bal in één keer door. Brůha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůha probeert naar een medespeler te passen. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap. Kruško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ciuffo rent richting de bal. Ciuffo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rnić de bal. Rnić schiet op doel. Kruško probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 14:0

80e minuut.
Teletović met een sublieme pass. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos geeft een hoge lob. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 15:0

85e minuut.
Daar is Pantić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffo met een sublieme pass. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ... Kruško probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 16:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciuffo de bal onder controle te krijgen. Pantić rent richting de bal. Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` geeft een lange en hoge pass. Rnić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 17:0

90e minuut.
Pantić passt de bal in één keer door. Žerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos verovert de bal door een tackle van achteren. Karaiskos passt de bal met de wreef. Brůha geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Kruško probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Satoru 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnia United 17%, Satoru 83%.
Bosnia United - Satoru 18:0