Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:20
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: Blues CF Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2889
Blues CF Gradina Srebrenik
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Andrin kopt de bal weg. Valjević heeft problemen om de bal te vangen. Valjević met een sublieme pass. Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Golo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašić rent richting de bal. Pavlek maakt een afschuwelijke overtreding. Pavlek krijgt een gele kaart. Gašić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gašić kan niet meer verder spelen. Šadinlija komt het veld opgelopen.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brčić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vatovec is nu in balbezit. Vatovec haalt uit met een fantastische trap. Matko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Gradina Srebrenik 1:0

32e minuut.
Pejkov geeft een hoge lob. Vujičić rent richting de bal. Vujičić speelt de bal door. Vatovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatovec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Gradina Srebrenik 2:0

34e minuut.
Šalamunec passt de bal zonder na te denken. Šadinlija is nu in balbezit. Šadinlija passt de bal in één keer door. Vujičić rent richting de bal. Vujičić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Gradina Srebrenik 3:0

42e minuut.
Pavlek met een snelle inworp. Stoil is nu in balbezit. Dobran begaat een overtreding. Dobran krijgt een gele kaart. Stoil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stoil neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues CF 51%, Gradina Srebrenik 49%.
Blues CF - Gradina Srebrenik 3:0

47e minuut.
Pajanović rent richting de bal. Džihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović verovert de bal door een tackle van achteren. Pajanović schiet op doel. Ljucović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Gradina Srebrenik 3:1

58e minuut.
Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović geeft een lange en hoge pass. Avdagić probeert naar een medespeler te passen. Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pejkov passt de bal met de wreef. Daar is Dobrota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pejkov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vlaisavljević geeft een lange en hoge pass. Valjević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avdagić. Avdagić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues CF 69%, Gradina Srebrenik 31%.
Blues CF - Gradina Srebrenik 3:1