Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANK Tigrovi Slavni Željezničar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


26e minuut.
Govedarica probeert naar een medespeler te passen. Grubačić rent richting de bal. Grubačić geeft een hoge lob. Ribarić rent richting de bal. Ribarić haalt uit met een fantastische trap. Grubačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Grubačić speelt de bal door. Skadarka rent richting de bal. Erkočević is nu in balbezit. Erkočević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANK Tigrovi - Slavni Željezničar 1:0

36e minuut.
Bošnjo kan de bal niet met de borst controleren. Skadarka rent richting de bal. Skadarka probeert naar een medespeler te passen. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANK Tigrovi 54%, Slavni Željezničar 46%.
ANK Tigrovi - Slavni Željezničar 1:0

49e minuut.
Husičić speelt de bal door. Zovko is nu in balbezit. Ćutuk is nu in balbezit. Zovko is nu in balbezit. Zovko schiet op doel. Krele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

65e minuut.
Husičić probeert naar een medespeler te passen. Zovko is nu in balbezit. Galijašević begaat een overtreding. Galijašević krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rakojević met de inworp. Topalbećirević is nu in balbezit. Kukonja begaat een overtreding. Kukonja krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Skadarka rent richting de bal. Galijašević is nu in balbezit. Galijašević geeft een lange en hoge pass. Meškić is nu in balbezit. Meškić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANK Tigrovi 49%, Slavni Željezničar 51%.
ANK Tigrovi - Slavni Željezničar 1:0