Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Famozni Majmuni Mančesta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Bošotin passt de bal zonder na te denken. Jurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurić speelt de bal door. Čamur rent richting de bal. Čamur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ušanović is nu in balbezit. Ušanović draait met de bal, schiet en ... Čamur bereikt de bal nog maar net als eerste. Čamur draait met de bal, schiet en ... Mrva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Majmuni - Mančesta 1:0

35e minuut.
Prleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Razanica onderschept slim de pass. Razanica geeft de bal voor. Daar is Čamur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čamur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famozni Majmuni 51%, Mančesta 49%.
Famozni Majmuni - Mančesta 1:0

57e minuut.
Didik onderschept slim de pass. Didik geeft een lange en hoge pass. Buljugić kopt de bal weg. Erkočević bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkočević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Šahmanović passt de bal in één keer door. Katić bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkočević begaat een overtreding. Erkočević krijgt een gele kaart. Katić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Katić kan niet meer verder spelen. Stanivuković komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jurić heeft problemen om de bal te vangen. Jurić geeft een lange en hoge pass. Daar is Čamur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čamur haalt uit met een fantastische trap. Džemo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Majmuni - Mančesta 2:0

84e minuut.
Erkočević verovert de bal door een tackle van achteren. Erkočević passt de bal met de wreef. Daar is Razanica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Stanivuković verovert de bal door een tackle van achteren. Stanivuković met een sublieme pass. Daar is Bošotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošotin geeft een hoge lob. Čamur rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Majmuni - Mančesta 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famozni Majmuni 41%, Mančesta 59%.
Famozni Majmuni - Mančesta 3:0