Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: Blues CF Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2954
Blues CF Export
433 Tactiek 5-2-1-2
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
19.2 gemiddelde waardering 40.7
weak Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Gašić rent richting de bal. Moniuszko onderschept slim de pass. Moniuszko passt de bal met de wreef. Ćeranić is nu in balbezit. Ćeranić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vatovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević rent richting de bal. Vatovec verovert de bal door een tackle van achteren. Vujičić rent richting de bal. Vujičić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ptasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ptasiński geeft een hoge lob. Katica kan de bal niet met de borst controleren. Ćeranić is nu in balbezit. Ćeranić draait met de bal, schiet en ... Ljucović bokst de bal weg.

14e minuut.
Gvozden met een snelle inworp. Moniuszko rent richting de bal. Brčić maakt een afschuwelijke overtreding. Moniuszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moniuszko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Džihić met een sublieme pass. Gvozden rent richting de bal. Gvozden probeert naar een medespeler te passen. Katica rent richting de bal. Katica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Moniuszko geeft de bal voor. Ćeranić rent richting de bal. Ćeranić geeft de bal voor. Vlaisavljević heeft problemen om de bal te vangen. Ljucović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Moniuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniuszko geeft de bal voor. Gvozden kopt de bal weg. Katica bereikt de bal nog maar net als eerste. Katica draait met de bal, schiet en ... Ljucović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Export 0:1

30e minuut.
Golo geeft de bal voor. Makitan geeft de bal voor. Ćeranić is nu in balbezit. Katica bereikt de bal nog maar net als eerste. Katica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Katica is nu in balbezit. Džihić rent richting de bal. Katica is nu in balbezit. Katica haalt uit met een fantastische trap. Ljucović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pupačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupačić geeft een lange en hoge pass. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Export 0:2

39e minuut.
Prstojević geeft een hoge lob. Moniuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniuszko passt de bal zonder na te denken. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Moniuszko speelt de bal door. Ćeranić rent richting de bal. Ćeranić probeert naar een medespeler te passen. Katica bereikt de bal nog maar net als eerste. Katica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Katica is nu in balbezit. Katica geeft de bal voor. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić haalt uit met een fantastische trap. Ljucović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Export 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues CF 73%, Export 27%.
Blues CF - Export 0:3

46e minuut.
Kolega komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Moniuszko onderschept slim de pass. Moniuszko passt de bal zonder na te denken. Ćeranić is nu in balbezit. Ćeranić draait met de bal, schiet en ... Ljucović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Export 0:4

63e minuut.
Ptasiński geeft een lange en hoge pass. Golo rent richting de bal. Pupačić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pupačić krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Makitan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gašić rent richting de bal. Gašić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Moniuszko geeft een lange en hoge pass. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić geeft een lange en hoge pass. Katica is nu in balbezit. Katica geeft een lange en hoge pass. Paal!

84e minuut.
Pejkov is nu in balbezit. Moniuszko onderschept slim de pass. Moniuszko geeft de bal voor. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić haalt uit met een fantastische trap. Ljucović bokst de bal weg.

85e minuut.
Gvozden kopt de bal weg. Moniuszko rent richting de bal. Daar is Ćeranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeranić haalt uit met een fantastische trap. Ljucović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Export 0:5

88e minuut.
Katica is nu in balbezit. Katica passt de bal in één keer door. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić haalt uit met een fantastische trap. Ljucović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Export 0:6

89e minuut.
Ptasiński passt de bal zonder na te denken. Moniuszko probeert naar een medespeler te passen. Vlaisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Katica verovert de bal door een tackle van achteren. Katica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Katica rent richting de bal. Katica haalt uit met een fantastische trap. Ljucović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Export 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues CF 69%, Export 31%.
Blues CF - Export 0:7