Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSK SLAVIJA Bosnia United
Normal Tactiek Napad
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Sutton passt de bal met de wreef. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek speelt de bal door. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ciuffo rent richting de bal. Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Ljucović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:1

7e minuut.
Sutton probeert naar een medespeler te passen. Rnić is nu in balbezit. Rnić met een sublieme pass. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:2

11e minuut.
Sutton is nu in balbezit. Sutton passt de bal zonder na te denken. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Ljucović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:3

19e minuut.
Fucek is nu in balbezit. Ciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo passt de bal zonder na te denken. Rnić rent richting de bal. Rnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:4

21e minuut.
Strugar geeft een hoge lob. Cori rent richting de bal. Sobol` met een sublieme pass. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos passt de bal met de wreef. Sobol` rent richting de bal. Ciuffo heeft problemen om de bal te vangen. Ciuffo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sobol` verovert de bal door een tackle van achteren. Sobol` geeft een lange en hoge pass. Hever rent richting de bal. Rnić onderschept slim de pass. Rnić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Łapiński probeert de bal aan de voet te houden. Brůha is nu in balbezit. Brůha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karaiskos de bal. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Brůha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuffo probeert naar een medespeler te passen. Brůha geeft een lange en hoge pass. Rnić probeert de bal met de borst te controleren. Ljucović bokst de bal weg. Daar is Hever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:5

29e minuut.
Škoro met een sublieme pass. Daar is Vukomanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cori geeft de bal voor. Daar is Rnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffo rent richting de bal. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek draait met de bal, schiet en ... Ljucović bokst de bal weg. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos schiet op doel. Ljucović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rnić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:6

38e minuut.
Cori kopt de bal weg. Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos schiet op doel. Ljucović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:7

40e minuut.
Karaiskos heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskos speelt de bal door. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Ljucović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:8

43e minuut.
Ciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo passt de bal met de wreef. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Komlenović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sutton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ljucović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo rent richting de bal. Ciuffo passt de bal in één keer door. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos schiet op doel. Ljucović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSK SLAVIJA 88%, Bosnia United 12%.
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:8

46e minuut.
Vukomanović onderschept slim de pass. Ciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo met een sublieme pass. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Ciuffo speelt de bal door. Sutton speelt de bal door. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek schiet op doel. Brůha geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rnić schiet op doel. Ljucović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:9

50e minuut.
Fucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuffo probeert naar een medespeler te passen. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:10

53e minuut.
Sobol` is nu in balbezit. Sobol` geeft de bal voor. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:11

54e minuut.
Zelinčević speelt de bal door. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos passt de bal met de wreef. Rnić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Brůha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuffo speelt de bal door. Daar is Gniewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniewek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:12

66e minuut.
Komlenović kopt de bal weg. Sutton rent richting de bal. Sutton passt de bal in één keer door. Gniewek rent richting de bal. Gniewek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Brůha kopt de bal weg. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos passt de bal zonder na te denken. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Throne rent richting de bal. Throne passt de bal zonder na te denken. Brůha probeert naar een medespeler te passen. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos draait met de bal, schiet en ... Ljucović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:13

76e minuut.
Ciuffo speelt de bal door. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos probeert naar een medespeler te passen. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:14

78e minuut.
Sobol` is nu in balbezit. Klungelig pakt Sutton de bal. Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton geeft een hoge lob. Karaiskos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 0:15

82e minuut.
Ebner geeft een hoge lob. Sutton probeert de bal aan de voet te houden. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić haalt uit met een fantastische trap. Ereiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 1:15

83e minuut.
Gniewek rent richting de bal. Gniewek passt de bal in één keer door. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSK SLAVIJA - Bosnia United 1:16

85e minuut.
Strugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo speelt de bal door. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Hever probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSK SLAVIJA 81%, Bosnia United 19%.
SSK SLAVIJA - Bosnia United 1:16