Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: Satoru Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2757
Satoru Famozni Majmuni
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pantić onderschept slim de pass. Pantić met een sublieme pass. Mazić is nu in balbezit. Mazić draait met de bal, schiet en ... Proroković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Satoru - Famozni Majmuni 1:0

13e minuut.
Krdžalić rent richting de bal. Krdžalić geeft een hoge lob. Konjić rent richting de bal. Jurić verovert de bal door een tackle van achteren. Jurić passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Krdžalić passt de bal met de wreef. Jurić rent richting de bal. Jurić geeft een hoge lob. Čamur is nu in balbezit. Čamur draait met de bal, schiet en ... Kruško bokst de bal weg. Čamur rent richting de bal. Čamur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Satoru - Famozni Majmuni 1:1

17e minuut.
Antonić speelt de bal door. Mazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čamur verovert de bal door een tackle van achteren. Čamur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Satoru - Famozni Majmuni 1:2

26e minuut.
Šahmanović met een sublieme pass. Čamur rent richting de bal. Kurtović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurtović krijgt een gele kaart. Čamur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krdžalić met een snel genomen vrije trap. Jurić is nu in balbezit. Jurić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Šljuka rent richting de bal. Šljuka met een sublieme pass. Antonić rent richting de bal. Antonić draait met de bal, schiet en ... Buljugić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Satoru - Famozni Majmuni 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satoru 55%, Famozni Majmuni 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Satoru - Famozni Majmuni 2:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadrić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazić is nu in balbezit. Mazić schiet op doel. Antonić springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kurtović geeft een hoge lob. Mazić is nu in balbezit. Antonić rent richting de bal. Antonić haalt uit met een fantastische trap. Proroković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kurtović probeert de bal met de borst te controleren. Kurtović passt de bal in één keer door. Buljugić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonić verovert de bal door een tackle van achteren. Antonić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kurtović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perco komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Šljuka met een snelle inworp. Razanica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazić onderschept slim de pass. Mazić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Šahmanović probeert naar een medespeler te passen. Perco bereikt de bal nog maar net als eerste. Perco geeft een hoge lob. Šljuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šljuka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Bošotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazić rent richting de bal. Mazić passt de bal zonder na te denken. Antonić rent richting de bal. Antonić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satoru 38%, Famozni Majmuni 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Satoru - Famozni Majmuni 2:2