Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavni Željezničar Ludi Delfini
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen hopeless
weak Verdedigen poor


22e minuut.
Karadeglić geeft een lange en hoge pass. Bujaković kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Govedarica de bal onder controle te krijgen. Ukropina rent richting de bal. Ukropina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Ludi Delfini 0:1

32e minuut.
Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baucal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baucal passt de bal zonder na te denken. Abdinović rent richting de bal. Abdinović schiet op doel. Grubačić bokst de bal weg.

37e minuut.
Husičić met een sublieme pass. Bošnjo heeft problemen om de bal te vangen. Bošnjo geeft een hoge lob. Ćutuk rent richting de bal. Ćutuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Topalbećirević is nu in balbezit. Topalbećirević met een sublieme pass. Ćutuk is nu in balbezit. Ćutuk draait met de bal, schiet en ... Kojadinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavni Željezničar - Ludi Delfini 1:1

43e minuut.
Baucal met een sublieme pass. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović passt de bal met de wreef. Čajkovski is nu in balbezit. Čajkovski geeft een lange en hoge pass. Grubačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Željezničar 54%, Ludi Delfini 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavni Željezničar - Ludi Delfini 1:1

46e minuut.
Abdinović rent richting de bal. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović maakt een afschuwelijke overtreding. Abdinović krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Ukropina speelt de bal door. Abdinović rent richting de bal. Karadeglić rent richting de bal. Abdinović verovert de bal door een tackle van achteren. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rakojević geeft een lange en hoge pass. Bošnjo rent richting de bal. Morača tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bošnjo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bošnjo kan niet meer verder spelen. Pjaca komt het veld opgelopen. Zovko wilt de vrije trap nemen. Šešelj kopt de bal weg. Govedarica is nu in balbezit. Govedarica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Ludi Delfini 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Željezničar 48%, Ludi Delfini 52%.
Slavni Željezničar - Ludi Delfini 2:1