Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: Blues CF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3008
Blues CF Kaskada
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Dobran rent richting de bal. Jekić onderschept slim de pass. Jekić passt de bal zonder na te denken. Tvrtković is nu in balbezit. Tvrtković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Džihić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gašić passt de bal met de wreef. Golo geeft de bal voor. Daar is Bošnjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatovec rent richting de bal. Vatovec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Šarić passt de bal zonder na te denken. Arsenić rent richting de bal. Arsenić met een sublieme pass. Tvrtković rent richting de bal. Tvrtković draait met de bal, schiet en ... Ljucović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tvrtković is nu in balbezit. Jekić is nu in balbezit. Golo rent richting de bal. Jekić is nu in balbezit. Jekić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jekić is nu in balbezit. Vlaisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaisavljević geeft een lange en hoge pass. Vatovec is nu in balbezit. Vatovec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Važanski met een harde bal richting middenveld. Arsenić probeert de bal met de borst te controleren. Arsenić passt de bal in één keer door. Tvrtković is nu in balbezit. Tvrtković haalt uit met een fantastische trap. Ljucović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Kaskada 0:1

40e minuut.
Masnov passt de bal met de wreef. Tvrtković rent richting de bal. Tvrtković passt de bal met de wreef. Arsenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Kaskada 0:2

44e minuut.
Šarec is nu in balbezit. Šarec geeft een hoge lob. Džihić is nu in balbezit. Šarić rent richting de bal. Šarić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues CF 58%, Kaskada 42%.
Blues CF - Kaskada 0:2

52e minuut.
Gašić rent richting de bal. Vatovec probeert de bal met de borst te controleren. Gašić rent richting de bal. Gašić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šarić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brčić neemt de hoekschop. Gašić rent richting de bal. Gašić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Brčić is nu in balbezit. Vujičić met een sublieme pass. Bošnjak rent richting de bal. Vatovec verovert de bal door een tackle van achteren. Vatovec draait met de bal, schiet en ... Važanski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bozalija heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Kaskada 1:2

57e minuut.
Vujičić kopt de bal weg. Bošnjak is nu in balbezit. Vatovec onderschept slim de pass. Vatovec probeert de bal met de borst te controleren. Vatovec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Brčić is nu in balbezit. Brčić geeft een hoge lob. Vatovec kopt de bal weg. Gašić is nu in balbezit. Gašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blues CF - Kaskada 2:2

65e minuut.
Arsenić geeft een hoge lob. Masnov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tvrtković is nu in balbezit. Tvrtković haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vlaisavljević de bal onder controle te krijgen. Ljucović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues CF - Kaskada 2:3

66e minuut.
Vujičić passt de bal in één keer door. Daar is Avdagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masnov speelt de bal door. Daar is Jekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jekić haalt uit met een fantastische trap. Ljucović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić passt de bal in één keer door. Daar is Bošnjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatovec rent richting de bal. Vatovec haalt uit met een fantastische trap. Važanski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Jekić met een sublieme pass. Tvrtković rent richting de bal. Džihić is nu in balbezit. Tvrtković verovert de bal door een tackle van achteren. Tvrtković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jekić is nu in balbezit. Jekić passt de bal in één keer door. Vlaisavljević rent richting de bal. Tvrtković verovert de bal door een tackle van achteren. Tvrtković haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues CF 46%, Kaskada 54%.
Blues CF - Kaskada 2:3