Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Farmaceut Smrznuti Zmaj
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Virić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žiganto verovert de bal door een tackle van achteren. Bisić onderschept slim de pass. Korunić is nu in balbezit. Korunić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bisić probeert naar een medespeler te passen. Kop probeert naar een medespeler te passen. Daar is Halilhodžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicković rent richting de bal. Vicković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Farmaceut - Smrznuti Zmaj 1:0

15e minuut.
Vicković rent richting de bal. Vicković met een sublieme pass. Drakula is nu in balbezit. Korunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunić schiet op doel. Bejdić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bejdić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rovčanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovčanin speelt de bal door. Akšamović bereikt de bal nog maar net als eerste. Akšamović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mujnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisić verovert de bal door een tackle van achteren. Bisić passt de bal zonder na te denken. Drakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Korunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunić draait met de bal, schiet en ... Bejdić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Tutundžić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virić bereikt de bal nog maar net als eerste. Virić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rečica de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Drakula is nu in balbezit. Drakula speelt de bal door. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunić verovert de bal door een tackle van achteren. Korunić haalt uit met een fantastische trap. Bejdić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Farmaceut - Smrznuti Zmaj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Farmaceut 63%, Smrznuti Zmaj 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Farmaceut - Smrznuti Zmaj 1:1

57e minuut.
Daar is Drakula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čalet is nu in balbezit. Čalet geeft de bal voor. Drakula is nu in balbezit. Drakula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bisić kopt de bal weg. Klungelig pakt Rečica de bal. Drakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakula haalt uit met een fantastische trap. Bejdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Farmaceut - Smrznuti Zmaj 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Farmaceut 67%, Smrznuti Zmaj 33%.
AC Farmaceut - Smrznuti Zmaj 1:2