Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joint Union Smrznuti Zmaj
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Rakman probeert naar een medespeler te passen. Peranić rent richting de bal. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranić onderschept slim de pass. Peranić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kalajdžisalihović passt de bal zonder na te denken. Bulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulaja speelt de bal door. Peranić rent richting de bal. Peranić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Glomuž speelt de bal door. Štulanović probeert de bal aan de voet te houden. Svrdlin is nu in balbezit. Drakula verovert de bal door een tackle van achteren. Drakula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Štulanović onderschept slim de pass. Svrdlin rent richting de bal. Korunić begaat een overtreding. Korunić krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Rovčanin rent richting de bal. Debota onderschept slim de pass. Kop is nu in balbezit. Peranić onderschept slim de pass. Peranić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Joint Union - Smrznuti Zmaj 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joint Union 50%, Smrznuti Zmaj 50%.
Joint Union - Smrznuti Zmaj 1:0

59e minuut.
Kop geeft de bal voor. Svrdlin rent richting de bal. Svrdlin geeft de bal voor. Drakula is nu in balbezit. Drakula schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Akšamović de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rovčanin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čučak komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Svrdlin kan de bal niet met de borst controleren. Korunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štulanović krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kalajdžisalihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučak onderschept slim de pass. Akšamović met een sublieme pass. Drakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joint Union 53%, Smrznuti Zmaj 47%.
Joint Union - Smrznuti Zmaj 1:0