Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni Željezničar AC Farmaceut
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Milisav rent richting de bal. Pejičić onderschept slim de pass. Nogulić speelt de bal door. Karaklajić is nu in balbezit. Karaklajić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Mujnović kopt de bal weg. Vicković rent richting de bal. Met opzet legt Šošo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Šošo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Dimić met een harde bal richting middenveld. Pejičić kopt de bal weg. Fredotović heeft problemen om de bal te vangen. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni Željezničar 47%, AC Farmaceut 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legendarni Željezničar - AC Farmaceut 0:0

47e minuut.
Držić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić is nu in balbezit. Milisav bereikt de bal nog maar net als eerste. Travica is nu in balbezit. Travica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Držić kopt de bal weg. Klungelig pakt Milisav de bal. Pejičić rent richting de bal. Milisav verovert de bal door een tackle van achteren. Milisav haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Vicković verovert de bal door een tackle van achteren. Vicković passt de bal met de wreef. Lugonja met een sublieme pass. Žiganto is nu in balbezit. Žiganto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Uzunović geeft een lange en hoge pass. Bagara kopt de bal weg. Mujnović rent richting de bal. Milisav bereikt de bal nog maar net als eerste. Milisav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni Željezničar - AC Farmaceut 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni Željezničar 55%, AC Farmaceut 45%.
Legendarni Željezničar - AC Farmaceut 1:0