Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:20
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: A.S.
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8073
FK A.S. Ruža Sudbine
ALL-MID! Tactiek 442
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 21.5
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe passt de bal zonder na te denken. Wysocki rent richting de bal. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Loughlin rent richting de bal. Heljo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loughlin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Demirtepe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Loughlin heeft problemen om de bal te vangen. Loughlin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Bućan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bostan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wysocki rent richting de bal. Wysocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Wysocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysocki passt de bal zonder na te denken. Demirtepe rent richting de bal. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin schiet op doel. Vrankić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bućan de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Wysocki is nu in balbezit. Wysocki passt de bal zonder na te denken. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - Ruža Sudbine 1:0

11e minuut.
Vrankić met een harde bal richting middenveld. Daar is Wysocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loughlin rent richting de bal. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Bućan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - Ruža Sudbine 2:0

15e minuut.
Jakubović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Voronin de bal. Voronin passt de bal in één keer door. Wysocki is nu in balbezit. Wysocki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ćetković geeft een hoge lob. Turulja rent richting de bal. Turulja speelt de bal door. Demirtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtepe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hadžimurtezić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ćetković de bal. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Vrankić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - Ruža Sudbine 3:0

24e minuut.
Loughlin schiet op doel. Bućan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bostan zal de hoekschop nemen. Kurčubić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćetković heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - Ruža Sudbine 4:0

26e minuut.
Voronin met een sublieme pass. Wysocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtepe is nu in balbezit. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - Ruža Sudbine 5:0

29e minuut.
Bešlagić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jakubović de bal. Voronin speelt de bal door. Wysocki rent richting de bal. Wysocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Bućan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bostan rent richting de bal. Bućan begaat een overtreding. Bostan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Demirtepe komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fjelldal geeft de bal voor. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe haalt uit met een fantastische trap. Vrankić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - Ruža Sudbine 6:0

38e minuut.
Kurčubić is nu in balbezit. Kurčubić passt de bal in één keer door. Voronin speelt de bal door. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kurčubić onderschept slim de pass. Kurčubić speelt de bal door. Demirtepe is nu in balbezit. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - Ruža Sudbine 7:0

45e minuut.
Ališehović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ališehović met een sublieme pass. Demirtepe heeft problemen om de bal te vangen. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - Ruža Sudbine 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK A.S. 10%, Ruža Sudbine 90%.
FK A.S. - Ruža Sudbine 8:0

53e minuut.
Voronin speelt de bal door. Wysocki is nu in balbezit. Wysocki passt de bal in één keer door. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Loughlin de bal. Loughlin schiet op doel. Vrankić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Klungelig pakt Voronin de bal. Voronin probeert naar een medespeler te passen. Demirtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kurčubić met een snelle inworp. Voronin met een sublieme pass. Demirtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurčubić zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Demirtepe de bal. Bostan is nu in balbezit. Bostan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bostan de bal. Demirtepe is nu in balbezit. Daar is Demirtepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirtepe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan passt de bal met de wreef. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - Ruža Sudbine 9:0

86e minuut.
Loughlin rent richting de bal. Loughlin passt de bal zonder na te denken. Bostan rent richting de bal. Bostan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - Ruža Sudbine 10:0

88e minuut.
Rodin is nu in balbezit. Rodin probeert naar een medespeler te passen. Voronin met een sublieme pass. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wysocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vujić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK A.S. 23%, Ruža Sudbine 77%.
FK A.S. - Ruža Sudbine 10:0