Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Farmaceut Joint Union
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bulaja kopt de bal weg. Vicković heeft problemen om de bal te vangen. Rakman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rakman krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Muslimović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tot met de inworp. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Farmaceut - Joint Union 1:0

12e minuut.
Debota bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pejičić ... Strafschop! Debota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Debota neemt zijn aanloop. Bejdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Farmaceut - Joint Union 1:1

35e minuut.
Rakman is nu in balbezit. Debota is nu in balbezit. Debota met een sublieme pass. Peranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Debota geeft de bal voor. Daar is Glomuž, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Držić probeert naar een medespeler te passen. Glomuž is nu in balbezit. Glomuž geeft een hoge lob. Bejdić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Farmaceut 50%, Joint Union 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Farmaceut - Joint Union 1:1

49e minuut.
Bulaja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rakman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vicković. Vicković krijgt een gele kaart. Rakman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rakman met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pejičić met een sublieme pass. Karaklajić is nu in balbezit. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković schiet op doel. Mucović heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Uzelac met een harde bal richting middenveld. Debota is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pejičić. Pejičić krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Debota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štulanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rečica is nu in balbezit. Rečica geeft de bal voor. Rakman geeft een lange en hoge pass. Peranić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Štulanović probeert naar een medespeler te passen. Debota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujnović begaat een overtreding. Mujnović krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bulaja neemt de hoekschop. Pejičić heeft problemen om de bal te vangen. Štulanović rent richting de bal. Štulanović draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Farmaceut 55%, Joint Union 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Farmaceut - Joint Union 1:1