Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ONK Pravnik Legendarni Željezničar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen tragic


7e minuut.
Nogulić controleert de bal met de borst. Isabegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nogulić zijn tegenspeler op de grond. Nogulić krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Šošo bereikt de bal nog maar net als eerste. Isabegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šošo maakt een afschuwelijke overtreding. Šošo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Zilkić met een snelle inworp. Milisav rent richting de bal. Mucović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milisav is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milisav neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Milisav rent richting de bal. Ališić is nu in balbezit. Ališić geeft een lange en hoge pass. Maljević is nu in balbezit. Maljević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Isabegović is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Isabegović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - Legendarni Željezničar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONK Pravnik 46%, Legendarni Željezničar 54%.
ONK Pravnik - Legendarni Željezničar 1:0

69e minuut.
Ališić rent richting de bal. Mucović rent richting de bal. Šošo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šošo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugonja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fredotović probeert de bal met de borst te controleren. Maljević rent richting de bal. Maljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONK Pravnik 53%, Legendarni Željezničar 47%.
ONK Pravnik - Legendarni Željezničar 1:0