Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ONK Pravnik AC Farmaceut
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Žiganto probeert naar een medespeler te passen. Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović met een sublieme pass. Karaklajić rent richting de bal. Karaklajić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - AC Farmaceut 0:1

18e minuut.
Mujnović speelt de bal door. Karaklajić is nu in balbezit. Mucović is nu in balbezit. Karaklajić verovert de bal door een tackle van achteren. Karaklajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mujnović speelt de bal door. Karaklajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mucović krijgt een gele kaart. Žiganto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ajnić komt het veld opgelopen. Granov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Karaklajić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pejičić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONK Pravnik 62%, AC Farmaceut 38%.
ONK Pravnik - AC Farmaceut 0:1

49e minuut.
Pejičić is nu in balbezit. Mucović begaat een overtreding. Pejičić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Granov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Barbir de bal. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Mujnović met een sublieme pass. Pejičić is nu in balbezit. Barbir is nu in balbezit. Pejičić onderschept slim de pass. Pejičić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrenjanin verovert de bal door een tackle van achteren. Pejičić is nu in balbezit. Radmilović rent richting de bal. Radmilović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Stanišljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isabegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Granov bereikt de bal nog maar net als eerste. Isabegović rent richting de bal. Isabegović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Granov probeert naar een medespeler te passen. Barbir bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbir geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grujić de bal. Tot met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Isabegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Granov bereikt de bal nog maar net als eerste. Isabegović is nu in balbezit. Isabegović haalt uit met een fantastische trap. Granov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mucović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šiljkut komt het veld opgelopen. Isabegović wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Držić verovert de bal door een tackle van achteren. Granov met een sublieme pass. Pejičić rent richting de bal. Pejičić draait met de bal, schiet en ... Barbir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iličević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONK Pravnik 58%, AC Farmaceut 42%.
ONK Pravnik - AC Farmaceut 0:1