Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni Amater Legendarni Željezničar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Egić bereikt de bal nog maar net als eerste. Egić geeft de bal voor. Ježina speelt de bal door. Mavrak is nu in balbezit. Mavrak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lugonja met een sublieme pass. Zilkić rent richting de bal. Zilkić probeert naar een medespeler te passen. Travica rent richting de bal. Travica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gradić kopt de bal weg. Daar is Petrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrak verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni Amater - Legendarni Željezničar 1:0

10e minuut.
Travica probeert naar een medespeler te passen. Nogulić is nu in balbezit. Gradić verovert de bal door een tackle van achteren. Gradić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mavrak de bal onder controle te krijgen. Paal!

19e minuut.
Gak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gak geeft de bal voor. Mavrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrak schiet op doel. Čaruga kopt de bal weg. Dimić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Dimić met een sublieme pass. Egić rent richting de bal. Egić probeert naar een medespeler te passen. Mavrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lugonja de bal. Gradić is nu in balbezit. Gradić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gak geeft de bal voor. Gavran kopt de bal weg. Daar is Mavrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavrak schiet op doel. Čaruga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni Amater 39%, Legendarni Željezničar 61%.
Legendarni Amater - Legendarni Željezničar 1:0

48e minuut.
Ratković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gradić is nu in balbezit. Gradić passt de bal met de wreef. Egić is nu in balbezit. Egić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gavran bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogulić onderschept slim de pass. Nogulić passt de bal in één keer door. Milisav bereikt de bal nog maar net als eerste. Milisav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Uzunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunović geeft de bal voor. Blečić kopt de bal weg. Mavrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dimić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Gak met een snelle inworp. Šošo is nu in balbezit. Gradić onderschept slim de pass. Gradić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Blečić geeft de bal voor. Petrić probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratković. Ratković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni Amater 50%, Legendarni Željezničar 50%.
Legendarni Amater - Legendarni Željezničar 1:0