Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: A.S.
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7556
FK A.S. ONK Pravnik
ALL-MID! Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 20.9
outstanding Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Demirtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Demirtepe passt de bal in één keer door. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin draait met de bal, schiet en ... Iličević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 1:0

9e minuut.
Redžić heeft problemen om de bal te vangen. Voronin is nu in balbezit. Voronin passt de bal in één keer door. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Bostan met een sublieme pass. Daar is Demirtepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirtepe passt de bal in één keer door. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Daar is Isabegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujić onderschept slim de pass. Vujić probeert naar een medespeler te passen. Loughlin rent richting de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 2:0

16e minuut.
Kurčubić verovert de bal door een tackle van achteren. Kurčubić geeft een lange en hoge pass. Demirtepe speelt de bal door. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Šiljkut rent richting de bal. Demirtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 3:0

18e minuut.
Loughlin verovert de bal door een tackle van achteren. Zrenjanin onderschept slim de pass. Vujić verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bostan met de inworp. Šiljkut rent richting de bal. Vujić onderschept slim de pass. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 4:0

27e minuut.
Voronin passt de bal met de wreef. Demirtepe probeert naar een medespeler te passen. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 5:0

30e minuut.
Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević probeert naar een medespeler te passen. Isabegović kopt de bal weg. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Loughlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin onderschept slim de pass. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 6:0

39e minuut.
Isabegović speelt de bal door. Klungelig pakt Redžić de bal. Isabegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Isabegović rent richting de bal. Isabegović passt de bal in één keer door. Vujić speelt de bal door. Klungelig pakt Loughlin de bal. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 7:0

42e minuut.
Daar is Redžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loughlin rent richting de bal. Loughlin geeft de bal voor. Daar is Vujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vujić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujić speelt de bal door. Loughlin rent richting de bal. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Džinić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iličević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK A.S. 19%, ONK Pravnik 81%.
FK A.S. - ONK Pravnik 7:0

46e minuut.
Klungelig pakt Isabegović de bal. Loughlin verovert de bal door een tackle van achteren. Vujić is nu in balbezit. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel. Iličević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 8:0

47e minuut.
Isabegović speelt de bal door. Klungelig pakt Redžić de bal. Isabegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin onderschept slim de pass. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Loughlin rent richting de bal. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Demirtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtepe draait met de bal, schiet en ... Iličević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Džinić de bal. Loughlin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 9:0

49e minuut.
Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan rent richting de bal. Isabegović rent richting de bal. Bostan onderschept slim de pass. Bostan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iličević met een sublieme pass. Bostan probeert naar een medespeler te passen. Loughlin heeft problemen om de bal te vangen. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zrenjanin speelt de bal door. Bostan is nu in balbezit. Bostan passt de bal in één keer door. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 10:0

54e minuut.
Voronin passt de bal met de wreef. Demirtepe heeft problemen om de bal te vangen. Demirtepe passt de bal zonder na te denken. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vujić passt de bal in één keer door. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe passt de bal in één keer door. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 11:0

58e minuut.
Kurčubić rent richting de bal. Kurčubić passt de bal met de wreef. Vujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin rent richting de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ... Iličević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

60e minuut.
Zrenjanin rent richting de bal. Loughlin verovert de bal door een tackle van achteren. Grujić rent richting de bal. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Šiljkut is nu in balbezit. Demirtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Demirtepe passt de bal in één keer door. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Loughlin is nu in balbezit. Demirtepe is nu in balbezit. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel. Barbir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 12:0

71e minuut.
Vujić probeert naar een medespeler te passen. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe met een sublieme pass. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 13:0

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Barbir de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bostan neemt de hoekschop. Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić schiet op doel. Iličević bokst de bal weg.

77e minuut.
Džinić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurčubić met een snelle inworp. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Voronin geeft een lange en hoge pass. Loughlin kopt de bal weg. Barbir rent richting de bal. Demirtepe onderschept slim de pass. Demirtepe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Barbir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bostan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurčubić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 14:0

84e minuut.
Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić speelt de bal door. Bostan met een sublieme pass. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 15:0

86e minuut.
Voronin passt de bal in één keer door. Daar is Vujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujić speelt de bal door. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vujić rent richting de bal. Vujić passt de bal zonder na te denken. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel. Iličević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - ONK Pravnik 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK A.S. 12%, ONK Pravnik 88%.
FK A.S. - ONK Pravnik 16:0