Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ONK Pravnik FK A.S.
Normal Tactiek ALL-MID!
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 49.4
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Vujić passt de bal zonder na te denken. Demirtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtepe passt de bal zonder na te denken. Loughlin rent richting de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Kurčubić passt de bal met de wreef. Voronin probeert naar een medespeler te passen. Bostan met een sublieme pass. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:1

8e minuut.
Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe passt de bal met de wreef. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin schiet op doel. Iličević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:2

10e minuut.
Zrenjanin rent richting de bal. Vujić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujić probeert naar een medespeler te passen. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin draait met de bal, schiet en ... Iličević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Klungelig pakt Bostan de bal. Bostan passt de bal zonder na te denken. Demirtepe speelt de bal door. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:3

17e minuut.
Voronin is nu in balbezit. Vujić rent richting de bal. Vujić passt de bal zonder na te denken. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurčubić zal de hoekschop nemen. Bostan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Moco met een sublieme pass. Demirtepe probeert naar een medespeler te passen. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin draait met de bal, schiet en ... Iličević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:4

22e minuut.
Zrenjanin rent richting de bal. Loughlin onderschept slim de pass. Vujić is nu in balbezit. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Moco geeft een lange en hoge pass. Demirtepe kopt de bal weg. Loughlin is nu in balbezit. Demirtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kurčubić met een sublieme pass. Bostan is nu in balbezit. Bostan geeft een lange en hoge pass. Daar is Loughlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Barbir is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bostan zal de hoekschop nemen. Loughlin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Demirtepe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vujić de bal. Zrenjanin is nu in balbezit. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vujić probeert naar een medespeler te passen. Loughlin is nu in balbezit. Demirtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin rent richting de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ... Iličević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujić haalt uit met een fantastische trap. Iličević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bostan rent richting de bal. Bostan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Loughlin de bal. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:5

36e minuut.
Krsteski passt de bal in één keer door. Bostan rent richting de bal. Bostan passt de bal in één keer door. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mucović is nu in balbezit. Demirtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin rent richting de bal. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Mucović rent richting de bal. Demirtepe onderschept slim de pass. Demirtepe probeert naar een medespeler te passen. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel. Iličević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Isabegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronin is nu in balbezit. Voronin passt de bal zonder na te denken. Loughlin rent richting de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mucović de bal. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kurčubić is nu in balbezit. Zrenjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić onderschept slim de pass. Vujić is nu in balbezit. Vujić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Iličević trapt de bal weg van het doel. Vujić kopt de bal weg. Klungelig pakt Džinić de bal. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurčubić neemt de hoekschop. Bostan heeft problemen om de bal te vangen. Bostan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONK Pravnik 79%, FK A.S. 21%.
ONK Pravnik - FK A.S. 0:5

47e minuut.
Demirtepe onderschept slim de pass. Demirtepe speelt de bal door. Džinić is nu in balbezit. Loughlin verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:6

48e minuut.
Isabegović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Redžić de bal. Loughlin verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:7

52e minuut.
Moco geeft een lange en hoge pass. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe passt de bal zonder na te denken. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe passt de bal met de wreef. Daar is Barbir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zrenjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujić rent richting de bal. Vujić passt de bal zonder na te denken. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:8

64e minuut.
Isabegović is nu in balbezit. Bostan is nu in balbezit. Bostan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Demirtepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirtepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:9

66e minuut.
Loughlin is nu in balbezit. Demirtepe is nu in balbezit. Klungelig pakt Loughlin de bal. Demirtepe rent richting de bal. Demirtepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lićwinko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurčubić de bal. Vujić met een sublieme pass. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kurčubić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujić is nu in balbezit. Vujić passt de bal in één keer door. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Iličević trapt de bal weg. Vujić kopt de bal weg. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Batović geeft een lange en hoge pass. Grujić kopt de bal weg. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin schiet op doel. Iličević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:10

83e minuut.
Daar is Redžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redžić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Zrenjanin de bal onder controle te krijgen. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe schiet op doel. Iličević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demirtepe is nu in balbezit. Demirtepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:11

87e minuut.
Demirtepe onderschept slim de pass. Demirtepe geeft een hoge lob. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Iličević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ONK Pravnik - FK A.S. 0:12

88e minuut.
Fjelldal kopt de bal weg. Grujić is nu in balbezit. Vujić verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin rent richting de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONK Pravnik 83%, FK A.S. 17%.
ONK Pravnik - FK A.S. 0:12