Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobri Lavovi Besramni Dječaci
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Beštija rent richting de bal. Misimović verovert de bal door een tackle van achteren. Misimović met een sublieme pass. Klungelig pakt Janjušević de bal. Janjušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobri Lavovi - Besramni Dječaci 0:1

6e minuut.
Dvornik geeft een lange en hoge pass. Daar is Dajdža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajdža passt de bal met de wreef. Vejsić is nu in balbezit. Vejsić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dvornik geeft een lange en hoge pass. Janjušević probeert de bal aan de voet te houden. Mašanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobri Lavovi - Besramni Dječaci 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Cicmil de bal. Cice verovert de bal door een tackle van achteren. Cice passt de bal met de wreef. Vejsić is nu in balbezit. Vejsić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Škundrić met een harde bal richting middenveld. Cicmil kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Beštija de bal onder controle te krijgen. Misimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Misimović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobri Lavovi - Besramni Dječaci 0:3

19e minuut.
Dolovac is nu in balbezit. Janjušević is nu in balbezit. Dolovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević schiet op doel. Dušanović verovert de bal door een tackle van achteren. Misimović rent richting de bal. Misimović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cice is nu in balbezit. Janjušević rent richting de bal. Mašanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dušanović geeft een hoge lob. Bojić heeft problemen om de bal te vangen. Bojić speelt de bal door. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Bojić passt de bal in één keer door. Vejsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajdža rent richting de bal. Vejsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejsić haalt uit met een fantastische trap. Škundrić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobri Lavovi 58%, Besramni Dječaci 42%.
Dobri Lavovi - Besramni Dječaci 0:3

51e minuut.
Drapšin rent richting de bal. Dajdža rent richting de bal. Dajdža probeert naar een medespeler te passen. Nicović rent richting de bal. Nicović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Perco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matekalo met de inworp. Dajdža bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajdža draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobri Lavovi - Besramni Dječaci 1:3

77e minuut.
Drapšin is nu in balbezit. Dajdža verovert de bal door een tackle van achteren. Dajdža passt de bal in één keer door. Vejsić rent richting de bal. Vejsić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cice rent richting de bal. Cice passt de bal met de wreef. Vejsić is nu in balbezit. Vejsić schiet op doel. Škundrić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Janjušević rent richting de bal. Stepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobri Lavovi 39%, Besramni Dječaci 61%.
Dobri Lavovi - Besramni Dječaci 1:3