Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekstravagantni Radnik Prodorni Željezničar
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Vulović onderschept slim de pass. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Antuka rent richting de bal. Karamujić is nu in balbezit. Antuka verovert de bal door een tackle van achteren. Antuka draait met de bal, schiet en ... Ivović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - Prodorni Željezničar 0:1

15e minuut.
Vulović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanić met de inworp. Provalija heeft problemen om de bal te vangen. Provalija geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Krtolica is nu in balbezit. Provalija verovert de bal door een tackle van achteren. Provalija met een sublieme pass. Zovkić rent richting de bal. Zovkić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koturić zal de hoekschop nemen. Krtolica controleert de bal met de borst. Karamujić onderschept slim de pass. Karamujić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekstravagantni Radnik 42%, Prodorni Željezničar 58%.
Ekstravagantni Radnik - Prodorni Željezničar 0:1

49e minuut.
Daar is Maljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provalija rent richting de bal. Provalija speelt de bal door. Zovkić rent richting de bal. Zovkić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bobinac speelt de bal door. Maljević probeert naar een medespeler te passen. Zovkić rent richting de bal. Provalija rent richting de bal. Provalija draait met de bal, schiet en ... Staničević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ekstravagantni Radnik - Prodorni Željezničar 1:1

61e minuut.
Antuka rent richting de bal. Dabović bereikt de bal nog maar net als eerste. Antuka rent richting de bal. Dabović rent richting de bal. Dabović haalt uit met een fantastische trap. Đurković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Železnik zal de hoekschop nemen. Ivović heeft problemen om de bal te vangen. Dabović is nu in balbezit. Dabović draait met de bal, schiet en ... Đurković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - Prodorni Željezničar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekstravagantni Radnik 40%, Prodorni Željezničar 60%.
Ekstravagantni Radnik - Prodorni Željezničar 1:2