Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:21
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: Old traford
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7304
Fc Baltic boys TUZLA United
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 17.7
excellent Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Losada probeert naar een medespeler te passen. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz passt de bal in één keer door. Bruschini is nu in balbezit. Bruschini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cvrtak geeft een hoge lob. Inworp. Sejdinović met een snelle inworp. Janžek is nu in balbezit. Janžek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kutluer geeft een hoge lob. Bruschini kopt de bal weg. İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli geeft de bal voor. Losada maakt een snoekduik en kopt de bal. Began verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 1:0

10e minuut.
Losada onderschept slim de pass. Losada probeert naar een medespeler te passen. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini draait met de bal, schiet en ... Began probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 2:0

11e minuut.
Bruschini rent richting de bal. Bruschini passt de bal zonder na te denken. Wanglorz speelt de bal door. Daar is Losada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Olszowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowiak passt de bal met de wreef. Bruschini rent richting de bal. Losada is nu in balbezit. Losada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Losada met een sublieme pass. Padović is nu in balbezit. Oferma verovert de bal door een tackle van achteren. Oferma geeft een hoge lob. Bruschini krijgt zijn hoofd ertegen. Began bokst de bal weg.

24e minuut.
Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wanglorz de bal. Wanglorz passt de bal met de wreef. Losada is nu in balbezit. Losada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oferma met een snelle inworp. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada geeft een hoge lob. Bruschini probeert de bal aan de voet te houden. Began bokst de bal weg.

26e minuut.
Wanglorz onderschept slim de pass. Wanglorz speelt de bal door. Čubro rent richting de bal. Losada onderschept slim de pass. Losada draait met de bal, schiet en ... Began probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oferma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Losada de bal. Losada schiet op doel. Began probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bruschini geeft de bal voor. Losada rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oferma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mehmedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 3:0

37e minuut.
Kutluer trapt de bal weg. Padović bereikt de bal nog maar net als eerste. Padović geeft een lange en hoge pass. Losada rent richting de bal. Losada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Przeżuwacz speelt de bal door. Oferma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padović. Padović krijgt een gele kaart.

42e minuut.
İzzətli passt de bal in één keer door. Olszowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowiak passt de bal in één keer door. Bruschini rent richting de bal. Bruschini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Losada kopt de bal weg. Oferma is nu in balbezit. Oferma geeft een hoge lob. Bruschini is nu in balbezit. Bruschini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Baltic boys 24%, TUZLA United 76%.
Fc Baltic boys - TUZLA United 3:0

46e minuut.
Przeżuwacz speelt de bal door. Oferma rent richting de bal. Oferma met een sublieme pass. Losada rent richting de bal. Losada geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Losada is nu in balbezit. Bruschini rent richting de bal. Bruschini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 4:0

48e minuut.
Olszowiak is nu in balbezit. Bunjevački geeft een hoge lob. Padović bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Losada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Bunjevački geeft een hoge lob. Oferma geeft een hoge lob. İzzətli geeft een lange en hoge pass. Daar is Losada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 5:0

54e minuut.
Przeżuwacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeżuwacz met een sublieme pass. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Losada is nu in balbezit. Losada draait met de bal, schiet en ... Began probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Čubro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İzzətli geeft een hoge lob. Čubro kan de bal niet met de borst controleren. Losada is nu in balbezit. Losada haalt uit met een fantastische trap. Began probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bruschini rent richting de bal. Bruschini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 6:0

57e minuut.
Daar is Oferma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oferma geeft een lange en hoge pass. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini schiet op doel. Began werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 7:0

58e minuut.
Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Padović is nu in balbezit. Padović met een sublieme pass. Bruschini rent richting de bal. Bruschini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bruschini probeert naar een medespeler te passen. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada schiet op doel. Čubro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kisjelica speelt de bal door. Wanglorz speelt de bal door. Bruschini heeft problemen om de bal te vangen. Bruschini haalt uit met een fantastische trap. Began werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 8:0

66e minuut.
Olszowiak passt de bal met de wreef. İzzətli rent richting de bal. İzzətli passt de bal met de wreef. Bruschini is nu in balbezit. Bruschini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Przeżuwacz rent richting de bal. Przeżuwacz passt de bal met de wreef. Losada is nu in balbezit. Losada haalt uit met een fantastische trap. Čubro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oferma neemt de hoekschop. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Losada rent richting de bal. Losada passt de bal in één keer door. Bruschini rent richting de bal. Bruschini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 9:0

73e minuut.
Klungelig pakt Losada de bal. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz geeft een lange en hoge pass. Bruschini heeft problemen om de bal te vangen. Bruschini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 10:0

74e minuut.
Lupinac is nu in balbezit. Lupinac passt de bal in één keer door. Sejdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini verovert de bal door een tackle van achteren. Bruschini haalt uit met een fantastische trap. Began probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli geeft de bal voor. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada haalt uit met een fantastische trap. Began werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 11:0

82e minuut.
Klungelig pakt Janžek de bal. Bruschini verovert de bal door een tackle van achteren. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada schiet op doel. Began probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 12:0

88e minuut.
Mehmedović is nu in balbezit. Wanglorz verovert de bal door een tackle van achteren. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Čubro de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. İzzətli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bruschini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - TUZLA United 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Baltic boys 13%, TUZLA United 87%.
Fc Baltic boys - TUZLA United 13:0